promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Elhanyagolta a férje, meghökkentő húzásra vállalkozott a feleség
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A szép szó nem használt a férfinak, de egy ügyes trükkel behúzták a csőbe.

Ahogy a suszternek nincs jó cipője, úgy az ablaktisztítónak sincs tiszta ablak a házán. Ez derül ki abból a mini családi drámából, amely a közelmúltban történt Angliában. Egy kétségbeesett feleség folyamodott nem mindennapi megoldáshoz.

A 27 éves Jodie Morris akkor ismerkedett meg későbbi férjével, a most 31 éves Adriannel, amikor a férfi megtisztította neki az ablakait. A találkozásból hamarosan szerelem lett, amióta viszont összeházasodtak, a férj egyszer sem vette a fáradságot, hogy lemossa a házuk ablakait.

Az asszonyka azonban nem esett kétségbe, hanem kieszelt egy trükköt, amellyel – úgy gondolta – sikerül móresre tanítania a kissé lusta férfit. Egyszerűen online időpontot foglalt nála ablakpucolásra, így a mesterembernek nem lehetett több kibúvója.

 

Fotó: Profimedia

Adrian annyira bamba volt, hogy csak akkor lett gyanús neki a dolog, amikor már a házuk közvetlen közelében járt. A navigációs eszközébe ugyanis csak bemásolja a címeket, nem figyel rájuk, így jutott végül haza az otthonukba.

„Te teljesen lökött vagy!”

– írta meg nejének mérgesen, aki joggal lehetett dühös rá, hiszen öt évvel ezelőtt (akkor kezdtek el randizni) még ingyen kapta az ablakmosásokat, aztán ezek elmaradtak. Jodie ráadásul annyira fifikás volt, hogy éppen a férfi születésnapjára időzítette a csínytevést.

Adrian 200 méterre a házuktól már füstölögni kezdett, mert rájött, hogy behúzták a csőbe. De gyorsan megenyhült, és ha már hazatért, villámgyorsan megtisztította az ablakokat. A felesége pedig (a szülinapra is tekintettel) finom étellel lepte meg férjét.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás