promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Egy nő azt állítja, hogy feleségül ment Michael Jackson szelleméhez
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A hölgy emellett Marilyn Monroe reinkarnációjának tartja magát.

A pop királyának tartott Michael Jackson 2009-ben hunyt el, de azóta is legalább annyi pletyka kering róla, mint a rock and roll királyának nevezett Elvis Presley-ről. Általában Jacksonról is azt pusmogják, hogy talán meg sem halt, csak a hitelezői elől menekült el, most viszont egy nő új szintre emelte a vele kapcsolatos híreszteléseket.

A médiumként tevékenykedő Kathleen Roberts azt állítja, hogy feleségül ment Michael Jackson szelleméhez. Senki ne gondoljon azonban rosszra, az 51 évesen elhunyt sztár ugyanis nem akar – a nő megfogalmazása szerint – „dugni”, csak a sütik után vágyakozik.

 

Fotó: Kathleen Roberts/YouTube

A hölgy mindemellett kijelentette, hogy ő maga Marilyn Monroe reinkarnációja. Jacksont pedig elsősorban a gyermeki lénye, valamint a kis kezei és lábai nyűgözték le, ami némileg ízléstelen célozgatás a popsztár nem igazán makulátlan, pedofília vádjával is terhelt múltjára.

Kathleen szerint az énekes azért létesített viszonyt vele, hogy a testén keresztül finom sütiket egyen, illetve énekeljen és táncoljon. Ennél messzebbre azonban nem kíván menni, a nő őszinte sajnálatára a szex nem szerepel az étlapon.

A történetet a TikTokon is megosztotta, de azóta ezek a posztok eltűntek, feltehetőleg sok támadást is kaphatott miattuk. Kathleent egyébként az lepte meg a legjobban újdonsült „férjében”, hogy mennyire közlékeny, miközben az életben meglehetősen szégyellősnek mutatkozott.

„Nem szereti viszonozni az érintéseimet. Pókok és holttestek látomásaival riogat, ha megcsókolom, vagy romantikusan közeledek felé”

– festett hátborzongató képet a helyzetről a nő. Jackson ráadásul gyakran fölényeskedő, szeret rámutatni „neje” hibáira. De ezen Kathleen igyekszik túllépni, mert szereti a férfit, és persze tudja, hogy ő maga sem tökéletes.

A nő és a sztár egyébként sohasem találkoztak az életben, ezért rejtély, hogy a popénekes miért éppen őt választotta társául. Talán tényleg azért, mert a médium Marilyn Monroe reinkarnációja, akiért Jackson közismerten rajongott.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás