promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Egy nő azt állítja, hogy feleségül ment Michael Jackson szelleméhez

Egy nő azt állítja, hogy feleségül ment Michael Jackson szelleméhez

Színes

Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A hölgy emellett Marilyn Monroe reinkarnációjának tartja magát.

A pop királyának tartott Michael Jackson 2009-ben hunyt el, de azóta is legalább annyi pletyka kering róla, mint a rock and roll királyának nevezett Elvis Presley-ről. Általában Jacksonról is azt pusmogják, hogy talán meg sem halt, csak a hitelezői elől menekült el, most viszont egy nő új szintre emelte a vele kapcsolatos híreszteléseket.

A médiumként tevékenykedő Kathleen Roberts azt állítja, hogy feleségül ment Michael Jackson szelleméhez. Senki ne gondoljon azonban rosszra, az 51 évesen elhunyt sztár ugyanis nem akar – a nő megfogalmazása szerint – „dugni”, csak a sütik után vágyakozik.

 

Fotó: Kathleen Roberts/YouTube

A hölgy mindemellett kijelentette, hogy ő maga Marilyn Monroe reinkarnációja. Jacksont pedig elsősorban a gyermeki lénye, valamint a kis kezei és lábai nyűgözték le, ami némileg ízléstelen célozgatás a popsztár nem igazán makulátlan, pedofília vádjával is terhelt múltjára.

Kathleen szerint az énekes azért létesített viszonyt vele, hogy a testén keresztül finom sütiket egyen, illetve énekeljen és táncoljon. Ennél messzebbre azonban nem kíván menni, a nő őszinte sajnálatára a szex nem szerepel az étlapon.

A történetet a TikTokon is megosztotta, de azóta ezek a posztok eltűntek, feltehetőleg sok támadást is kaphatott miattuk. Kathleent egyébként az lepte meg a legjobban újdonsült „férjében”, hogy mennyire közlékeny, miközben az életben meglehetősen szégyellősnek mutatkozott.

„Nem szereti viszonozni az érintéseimet. Pókok és holttestek látomásaival riogat, ha megcsókolom, vagy romantikusan közeledek felé”

– festett hátborzongató képet a helyzetről a nő. Jackson ráadásul gyakran fölényeskedő, szeret rámutatni „neje” hibáira. De ezen Kathleen igyekszik túllépni, mert szereti a férfit, és persze tudja, hogy ő maga sem tökéletes.

A nő és a sztár egyébként sohasem találkoztak az életben, ezért rejtély, hogy a popénekes miért éppen őt választotta társául. Talán tényleg azért, mert a médium Marilyn Monroe reinkarnációja, akiért Jackson közismerten rajongott.

Borítókép:  Profimedia

Hasonló tartalmak

Galéria - Van képünk hozzá

Színes

Tech & Tudomány

Helyi Hírek

Időjárás