promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Egy volt kollégája szerint Ben Afflecknek borzalmas a lehelete és rosszul is csókol
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A rosszul csókoló sztárok listáján nem csak Ben Affleck, de Bradley Cooper és Tom Cruise is rajta van.

A legtöbb filmsztár nem tudja megúszni, hogy ne legyen legalább egy csókjelenete a karrierje során. Természetesen ez nem jelenti azt, hogy a jó színészek jól is csókolnak, de az is lehet, hogy egyszerűen csak rossz napjuk volt.

A Cosmopolitan szedte össze egy csokorba, hogy kik azok színészek, akiknek nagyon nem megy a csókolózás.

Anno például Sanda Bullock panaszkodott Ben Affleck bűzös leheletére a Mint a hurrikán című romantikus film forgatásán. Lehet már akkor is titokban bedobott néhány felest? Ez valószínűleg sikerült orvosolni, ha Jennifer Lopez ismét összejött vele.

Bradley Coopert Jennifer Lawrence panaszolta be, mert szerinte a sztár nyálasan csókol. Na igen, de Josh Hutcherson meg pont azt mondta, hogy a színésznő csókjai a nyálasak. Akkor vajon kinek van igaza?

Thandie Newton azt jegyezte meg, hogy Tom Cruise-zal pocsék volt a csókolózás a Mission Impossible forgatásán. Esténként csak arra gondolt, hogy még hányszor kell megismételnie vele.

Reese Witherspoon inkább egy vicces sztorit mesélt el, amikor Robert Pattinson egy elég komoly megfázással küzdött a Vizet az elefántnak című romantikus film forgatása alatt.

„Szó szerint másodpercenként horkantott egyet és közben az orra is folyt. Nem volt túl vonzó”

– mondta anno a színésznő.

Azért tegyük hozzá, hogy valamilyen szinten műcsókról beszélünk, szóval nem kell túl szenvedélyesnek lennie, de az tényleg elvárható, hogy ne legyen nyálas.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás