promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Robert Pattinson egy életre boldoggá tett egy autista kisfiút – videó
Borítókép:  Robert Pattinson / FADEL SENNA / AFP
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A hamarosan Batmanként szereplő Robert Pattinson az életben is hős, hiszen még a koronavírus-járvány sem tudta meggátolni őt abban, hogy örök élményt okozzon egy fiatal, autista rajongójának.

Az Alkonyat-széria sztárja, Robert Pattinson lesz a következő Batman, viszont elég nehézkesen halad Matt Reeves (A majmok bolygója: Háború) filmje, hiszen a világjárvány miatt többször is le kellett állniuk, ráadásul a főszereplő is megbetegedett egyszer. A hosszú munkálatok alatt Liverpoolban is forgattak, ahol minden egyes nap kint volt egy 10 éves, James nevű autista rajongó, aki oda akarta adni a színésznek a róla készült rajzát, de sajnos nem tudta – ekkor fogtak össze az emberek.

A kisfiúnak mindig nehéz élete volt, és nem sűrűn mosolyog, ezért a szülei elhatározták, hogy mindent megtesznek a boldogságáért. Felkeresték a Radio City nevű adót, hogy segítsenek felvenni a kapcsolatot Robert Pattinsonnal, hátha összejöhet esetleg egy találkozó, és meglepő módon reagált is a híresség, ráadásul nem is akárhogy.

Mivel a vírus miatt nem volt alkalmuk személyesen találkozni, így Robert Pattinson küldött egy hatalmas csomagot a kis rajongónak, ami tartalmazott egy méretes Batmobile-t, egy szép képet, illetve egy kézzel írott üzenetet is, amiben elmondta, hogy nagyon tetszett neki a rajz, és sajnálja, hogy nem lehet ott, de legközelebb reméli, hogy látni fogják egymást Liverpoolban.

James óriási mosollyal az arcán próbálta feldolgozni a különleges ajándékot, és igazi életre szóló élménnyel gazdagodott, hiszen valamilyen szinten teljesült az álma, és maga Batman vette fel vele a kapcsolatot, akinek a filmjeit éveken keresztül minden áldott este megnézte lefekvés előtt. Lehet, hogy Robert Pattinsonnak ez csupán egy apró, nemes gesztus volt, de mégis sikerült örökre örömöt csalnia egy ifjú rajongó szívébe.

Itt lehet megtekinteni, ahogy a srác kicsomagolja az ajándékát, de figyelmeztetünk mindenkit, hogy egyesek számára megható lehet:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás