Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Visszavonul Nicolas Cage? – Most kiderült az igazság!

Visszavonul Nicolas Cage? – Most kiderült az igazság!

Színes

Visszavonul Nicolas Cage? – Most kiderült az igazság!

Színes

Baranyecz János 14:54

Szárnyra kelt a pletyka, hogy Nicolas Cage visszavonul, de a zseniális színész most igazán megnyugtató dolgot mondott ezzel kapcsolatban.

Az Oscar-díjas Nicolas Cage korunk egyik legjobb, és egyben talán legfurcsább színésze, aki úgy táncol a hatalmas hollywoodi blockbusterek és az aprópénzből készült beteg művészfilmek között, hogy az már egyenesen tiszteletre méltó.

A világsztár nemrég élete legfantasztikusabb alakítását nyújtotta a Pig című drámában, de most aggasztó hírt közölt, ugyanis saját elmondása szerint még megcsinál két filmet, aztán elmegy egy kicsit pihenni.

Rögtön el is kezdték pletykálni, hogy Nicolas Cage örökre visszavonul, de a színész gyorsan lecsapta ezeket a szóbeszédeket:

„Nem, nem, nem. Nem, nem. Az nem történhet meg. Amikor azt csinálom, amit most csinálok a filmekben, az olyan nekem, mint egy őrangyal, szükségem van rá. Egészségesebb vagyok, amikor dolgozok. Kell nekem egy pozitív hely, ahol kifejezhetem az élettapasztalataimat, és a filmkészítés pontosan ilyen. Szóval sosem fogok visszavonulni”

nyilatkozta Nicolas Cage.

Az biztos, hogy Nicolas Cage őrült alakításai nélkül kevesebbet érne a világ, szóval örülhetünk, hogy a színész sosem akar visszavonulni, és szinte az utolsó levegővételét is a kamerák kereszttüzében szeretné megtenni, mivel a filmezés az élete – ennél jobb hír pedig nem is kell mára, hiszen amíg Nicolas Cage aktív, addig mindenki boldog lehet.

Borítókép: Nicolas Cage / Profimedia