promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Tóth Gabi nyilvánosan kért elnézést az emberektől – Ezzel végre lezárulhat a botrány?
Borítókép:  Tóth Gabi / Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Tóth Gabi nemrég hatalmas botrányba keveredett és rengeteg támadást kapott az „Az én szívem” klipje miatt, de most elnézést kért.

Tóth Gabi igazán gusztustalan beszólásokat kap, mióta megjelent az „Az én szívem” című dalához készült, magyaros motívumokkal telezsúfolt videója. Sokan azért támadják az énekesnőt, mert úgy gondolják, hogy csak megjátssza magát ezzel a népies stílussal, a botrány pedig odáig fajult, hogy egyesek már a gyermeke halálát kívánták, ami túlmegy minden határon.

A híresség dala ettől függetlenül hatalmas siker lett, de sajnos úgy tűnik, hogy a klipben szereplő emberek is kaptak pár negatív kommentet a kialakult balhé miatt – most tőlük kért elnézést Tóth Gabi, akinek amúgy felejthetetlen élményt okozott a forgatás.

„Bárhogyan is, ez életem egyik legszebb 2 napja volt. köszönöm mindenkinek és ne haragudjatok, ha miattam bántottak benneteket is. csodálatos és tiszteletre méltó emberek vagytok mindnyájan”

– írta Tóth Gabi.

Az énekesnő elárulta, hogy mindig is közel állt a szívéhez a népies stílus, imádja a népdalokat és a vallás is már jó ideje fontos szerepet tölt be az életében, így nem érti, hogy miért is támadják őt – éppen ezért arra kérte az embereket, hogy ha valaki nem szereti őt, az ne bombázza a közösségi oldalait negativitással, hanem inkább csak menjen tovább, ha nem képes építő jellegű, tiszteletteljes kritikát megfogalmazni.

Itt lehet megtekinteni Tóth Gabi posztját:

Itt pedig az „Az én szívem” klipjét:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás