Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Tóth Gabi nyilvánosan kért elnézést az emberektől – Ezzel végre lezárulhat a botrány?

Tóth Gabi nyilvánosan kért elnézést az emberektől – Ezzel végre lezárulhat a botrány?

Színes

Tóth Gabi nyilvánosan kért elnézést az emberektől – Ezzel végre lezárulhat a botrány?

Színes

Baranyecz János 13:33

Tóth Gabi nemrég hatalmas botrányba keveredett és rengeteg támadást kapott az „Az én szívem” klipje miatt, de most elnézést kért.

Tóth Gabi igazán gusztustalan beszólásokat kap, mióta megjelent az „Az én szívem” című dalához készült, magyaros motívumokkal telezsúfolt videója. Sokan azért támadják az énekesnőt, mert úgy gondolják, hogy csak megjátssza magát ezzel a népies stílussal, a botrány pedig odáig fajult, hogy egyesek már a gyermeke halálát kívánták, ami túlmegy minden határon.

A híresség dala ettől függetlenül hatalmas siker lett, de sajnos úgy tűnik, hogy a klipben szereplő emberek is kaptak pár negatív kommentet a kialakult balhé miatt – most tőlük kért elnézést Tóth Gabi, akinek amúgy felejthetetlen élményt okozott a forgatás.

„Bárhogyan is, ez életem egyik legszebb 2 napja volt. köszönöm mindenkinek és ne haragudjatok, ha miattam bántottak benneteket is. csodálatos és tiszteletre méltó emberek vagytok mindnyájan”

– írta Tóth Gabi.

Az énekesnő elárulta, hogy mindig is közel állt a szívéhez a népies stílus, imádja a népdalokat és a vallás is már jó ideje fontos szerepet tölt be az életében, így nem érti, hogy miért is támadják őt – éppen ezért arra kérte az embereket, hogy ha valaki nem szereti őt, az ne bombázza a közösségi oldalait negativitással, hanem inkább csak menjen tovább, ha nem képes építő jellegű, tiszteletteljes kritikát megfogalmazni.

Itt lehet megtekinteni Tóth Gabi posztját:

Itt pedig az „Az én szívem” klipjét:

Borítókép: Tóth Gabi / Profimedia