promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Mit keres Ördög Nóra és Gelencsér Tímea a Mintaapákban?
Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Csütörtökön különleges epizóddal folytatódik a Mintaapák, ami telis-tele lesz hazai sztárokkal és celebekkel. De mi ennek az oka?

A Mintaapák előző évadában Till Attila tűnt fel néhány részben, és ez a nézőknek annyira tetszett, hogy a sorozat készítői úgy döntöttek, ezúttal egy egész epizódot szentelnek ezeknek a sztár cameóknak.

Csányi Márton, a Mintaapák kreatív producere elmondta, hogy a különleges epizódban Szabi, Emma, Janó, Kata, és még néhány karakter a Csillagfény nevű celebgálán fog megjelenni, ahol több hazai hírességgel is találkoznak majd.

„A Mintaapák sztárjai mellett a TV2 műsorvezetői, sztárjai, celebjei is részt fognak venni ebben az epizódban önmagukat alakítva, úgyhogy rengeteh gag-re, rengeteg humorra lehet számítani. Kiderül többek között az is, hogy Janó vajon felismeri-e Stohl Andrást a gálán”

Lékai-Kiss Ramóna nagyon örült, hogy egy ilyen gálaest is szerepet kapott a sorozatban, mert így újra találkozhatott Ördög Nórával, akivel már rég nem látták egymást.

„Én kicsit idegenül mozgok ebben a közegben, hiszen nem vagyok színész, és csak egy beugró szerepet kaptam ebben az epizódban, ami egyébként nagyon vicces, saját magamat alakítom, illetve azt gondolom, hogy kicsit saját magam karikatúráját. Az igazi Ördög Nóra nem teljesen így viselkedne egy ilyen helyzetben, de végülis ez egy fikciós sorozat, úgyhogy ebben én magam is egy kicsit fiktívvé változom”

- fogalmazott a Totem műsorvezetője, aki egy kalandként élte meg a forgatást.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás