promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Majka nyilvánosan alázta meg Pápai Jocit – Most túl messzire ment?
Borítókép:  Majka / Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Majka egy nyilvános üzenetben oltotta le Pápai Jocit, miközben mestertársainak gratulált a Sztárban sztár leszek! elsöprő sikere miatt.

Majka és Pápai Joci barátsága nem csupán a kamerák előtt létezik, hanem a valóságban is, és ezt az is bizonyítja, hogy nemrég közös családi nyaralásra mentek. A két híresség jelenleg együtt szerepel a TV2-n futó Sztárban sztár leszek!-ben, amit olyan sokan néznek, hogy már második hete az a hétvége legnépszerűbb műsora, így Majka rögtön küldött egy gratuláló üzenetet mestertársainak – közben pedig barátilag megalázta Pápai Jocit.

„Gratulálok Lányok!! Ismét a legnézettebb tv műsor lettünk”

– írta Majka a képhez, amin Tóth Gabi és Köllő Babett mellett Pápai Joci is szerepel, így ő is „lány” lett.

Hiába számít elavultnak (és bizonyos szempontból szexistának), a férfiak között mégis az egyik legalapabb, és leghatásosabb beszólás, ha valakit a nőkhöz hasonlítanak, Majka pedig nem félt nyilvánosan lánynak nevezni Pápai Jocit – és ez nem kis felháborodást váltott ki a rajongókból, hiszen volt, aki kiakadt a rapper szavain, és védelmébe vette Pápai Jocit, akit sokan jóval tehetségesebbnek tartanak nála.

De persze nem ennyire komoly a szituáció, hiszen csak két barát nyilvános incselkedéséről van szó, és nem kell komoly feszültséget látni a csipkelődés mögé – náluk ez belefér, a közönség pedig vagy jól szórakozik ezen, vagy nem.

Itt lehet megtekinteni Majka posztját:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás