promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Majka nyilvánosan üzent Pápai Jocinak – A fél ország meglepődött azon, amit írt!
Borítókép:  Majka / Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Úgy tűnik, hogy Majka és Pápai Joci között igazi barátság van, ugyanis olyan nyilvános üzenetváltás zajlott le köztük, hogy az már egészen megható.

Majoros Péter, azaz Majka és Pápai Joci nemrég együtt mentek el családostul nyaralni, most pedig közösen szerepelnek a TV2 Sztárban sztár leszek! című műsorában. Minden jel arra utal, hogy ők nem játsszák meg a barátságukat, hanem a való életben is közel állnak egymáshoz, és ezt Majka mostani posztja is bizonyítja, amit Pápai Joci tegnap esti, nagysikerű Budapest Parkos koncertje után rakott ki – amin amúgy ő, és Curtis is vendégelőadók voltak.

„Drága Barátom!:) Aki velünk baktatott az úton az elmúlt 17évben az tudja, hogy milyen nehéz volt időnként. De semmi probléma, megoldottad!! Mission Completed. Büszke vagyok rád testvérem. (a szemüvegem lassan visszaadhatod)”

– írta Majka.

Nagyon meglepődtek az emberek a rapper bensőséges bejegyzésén, hiszen ritkán fordul elő, hogy egy híresség ilyen őszinte üzenetet fogalmaz meg egy másik celebnek, ráadásul nyilvánosan.

Nem kellett sokáig várni Pápai Joci válaszára, aki hasonlóan szép, sőt, egészen megható mondatokkal reagált Majka gondolataira – a visszajelzések alapján pedig bőven voltak olyan rajongók, akiknek könny szökött a szemükbe az alábbi írás elolvasása után:

„Drága Testvérem! Ez nélküled nem sikerült volna!!! Köszönöm, hogy végig fogtad a kezem és amikor elfáradtam és feladni készültem, felhúztál a mélyből.... Szeretlek!!!”

Itt lehet megtekinteni Majka posztját:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás