promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kiderült Köllő Babett titka – Mindenkit meglepett a Sztárban sztár leszek! mestere!
Borítókép:  Köllő Babett / Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Feleségek luxuskivitelben egykori sztárja, Köllő Babett most felfedte, hogy nem akárkivel kötött barátságot.

Köllő Babettet hétről hétre láthatjuk remekelni a TV2 Sztárban sztár leszek! című műsorában, ahol mesterként szerepel Majka, Pápai Joci és Tóth Gabi mellett. Hamar ő lett a közönség egyik kedvence, most pedig kiderült, hogy az utóbbi egy évben a népszerű műsorvezető, Demcsák Zsuzsa segített egyengetni a színésznő útját – ráadásul munkakapcsolatból hamar barátság lett köztük.

„A Mester és tanítványa. Zsuzsa segít nekem abban hétről-hétre,hogy jobbá váljak és hogy elérjem az álmaimat.Eleinte nagyon féltem tőle,ám a szakmai kapcsolatból őszinte barátság lett és emellett ő az egyik legerősebb támaszom is.Aki azt gondolja,hogy felnőttként nem lehet igazi barátságot kötni,az téved!”

– írta Köllő Babett.

Úgy tűnik, hogy Demcsák Zsuzsa is hasonló véleménnyel van Köllő Babettről, és tényleg szépen összebarátkoztak az utóbbi hónapokban:

„Egy éve dolgozunk együtt Köllő Babettel. Hetente egyszer két órát töltünk együtt, de a kapcsolatunk semmiképp sem lehet hivatalosnak tekinteni, inkább barátság, véd- és dacszövetség, és most először jutott eszünkbe, hogy szelfizzünk egyet, ezért ezt megosztom veletek! Szép estét nektek!”

Demcsák Zsuzsa annak idején többek között Gáspár Zsoltinak is segített elsajátítani a televíziózás rejtelmeit, szóval nem ez az első eset, hogy valakinek segítséget nyújt.

Itt lehet megnézni Köllő Babett és Demcsák Zsuzsa közös képét:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás