promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Magyar férfiak ezrei már kattintottak! Gabriela Spanic feszülős fürdőruhája alig takart valamit - szuperszexi fotó készült
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Szeptember egyik legerősebb vizuális kísértése zajlik Gabriela Spanic Instagram oldalán.

Gabriela Spanic, amióta visszatért a közösségi médiumok felületeire, elképesztően megbabonázza a képeivel és videóival rajongóit. A magyar Dancing with The Stars versenyzője, a kilencvenes évek leghíresebb szappanoperáinak sztárja azóta új sorozatban is bemutatkozott már Dél-Amerikában.

Si nos dejan sorozat (Ha elhagynak minket) premierje még májusban volt, a színésznő akkor a közösségi média feletein kérte a rajongóitól, hogy jelentkezzenk, melyik országokban szeretnék még, hogy bemutassák a sorozatot. Természetesen Magyarországról ezrek azonnal jelezték, hogy nagyon kíváncsiak lennének erre az új szériára.

A színésznő elképesztően aktív és sportos életet él. Nemrégiben például bejelentették egy szuperprodukció érkezését, amelynek a bemutatója 2021 novemberében lesz, Gabi ezt a showműsort az oldalán is reklámozza. És ennek csakis ő a főszereplője.

Az Instagram-on több mint kétmillió rajongóval rendelkező színésznő most minden férfirajongójának felforrósítja a nappaliját ezzel a fotóval:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás