promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Meghökkentő titok derült ki a Marvel legújabb szuperhőséről
Borítókép:  Simu Liu / Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Shang-Chi és a Tíz Gyűrű legendája című Marvel-film főszereplője, Simu Liu nagyon kellemetlen helyzetbe került, ugyanis nem akármilyen képek kerültek elő a múltjából.

Az annak idején könyvelőként dolgozó Simu Liu szó szerint sikítozott örömében, mikor megtudta, hogy a Marvel őt választotta ki Shang-Chi szerepére. A Shang-Chi és a Tíz Gyűrű legendája című alkotást múlt héten mutatták be, és óriási sikert aratott, viszont sokan meglepődtek, mikor a film megtekintése után megtudták, hogy mit csinált régebben a főszereplő.

Simu Liu számára valószínűleg utólag már elég ciki, de többé nem titkolja, hogy annak idején elvállalt pár stock fotózást, ami azt jelenti, hogy különböző, átlagos szituációkban csináltak róla fényképeket, amiket bárhol fel lehet használni illusztrációként – így például egy tankönyv borítóján is ott díszeleg az arca.

Elég érdekes belegondolni, hogy valakinek esetleg a matematika példatárán jelenleg is ott szerepel a Marvel legújabb sztárja, aki így Hide the Pain Harold, azaz Arató András nyomdokaiba lépett, hiszen a magyar mémkirály pontosan ezzel lett világhírű – bár őt egyelőre még nem láthattuk szuperhősként, de ami késik, nem múlik.

Itt lehet megnézni egy 2014-ben készült stockfotót Simu Liuval:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás