promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Meghan Markle és Harry herceg valóra váltják Diana hercegnő legnagyobb álmát
Borítókép:  Meghan Markle és Harry herceg / Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A tragikusan elhunyt Diana hercegnő állítólag mindig is arra vágyott, hogy Amerikában nevelje fel gyermekeit – most Harry herceg és Meghan Markle váltják valóra az álmát.

Vilmos és Harry herceg szülei, Diana hercegnő és Károly herceg 1996. augusztus 28-án váltak el egymástól. Ez nagy port kavart ez a brit királyi család portáján, hiszen elég kellemetlen helyzetbe került II. Erzsébetet – éppen ezért születtek meg azok az őrült összeesküvés-elméletek, amik szerint a királynőnek valamilyen szinten köze volt Diana 1997. augusztus 31-én bekövetkezett halálához.

A közkedvelt Diana hercegnő a tragikus autóbalesete előtt szerelmével, Dodi el-Fayeddel nézegetett házakat a gyönyörű Malibun, ugyanis az volt a célja, hogy Amerikában neveli majd fel a gyermekeit, és ott kezd új életet távol Károly hercegtől.

„Amerikában senki sem ítélkezik, nincs osztályrendszer, ez lehetne az új életünk a fiúkkal”

mesélte annak idején.

Ha Diana még élne, akkor nagyon örülne és büszke lenne, ugyanis kisebbik fia, Harry herceg és felesége, Meghan Markle Amerikába költöztek, és ott nevelik fel két gyermeküket, a 2 éves Archie-t, illetve a mindössze 3 hónapos Lilibetet – mivel így nem kell a brit királyi család fojtogató elvei, és szigorú értékrendje szerint élniük, hanem végre igazán boldogok, és szabadok lehetnek.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás