Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Rubint Réka tiszta vizet öntött a pohárba: elárulta Schobert Norbi állapotáról az igazságot!

Rubint Réka tiszta vizet öntött a pohárba: elárulta Schobert Norbi állapotáról az igazságot!

Színes

Rubint Réka tiszta vizet öntött a pohárba: elárulta Schobert Norbi állapotáról az igazságot!

Színes

Baranyecz János 19:39

Rubint Réka elárulta a követőinek, hogy van valójában Schobert Norbi, akinek nemrég még kórházi ellátásra volt szüksége.

Pár héttel ezelőtt nagyon elkezdtek aggódni Schobert Norbi rajongói, mikor kiderült, hogy a híresség a háza előtt összeesett, és kórházba kellett szállítani. Enyhe lefolyású stroke-ja volt, amit szerencsére komolyabb következmények nélkül megúszott, hála Rubint Réka, a szomszédok, a mentősök és az orvosok gyors segítségének.

Schobert Norbi szeretett felesége, Rubint Réka azóta is hatalmas odafigyeléssel ápolja őt, most pedig igazán megnyugtató poszttal jelentkezett, amiben elárulta, hogy a fitneszguru egyre jobban van, és folyamatosan gyógyul, erősödik – ezzel is eloszlatva a rosszindulatú pletykákat.

„Eddig is tudtam, hogy a »testemen kívül dobog a szívem«, és az elmúlt időszak méginkább felerősítette ezt az érzést! Félteni, òvni, vèdeni és szeretni … az egyik legszebb érzés a világon! Köszönjük a rengeteg üzenetet, nagyon sokat jelent! Norbi egyre erősebb, napròl-napra jobban van. Vele és mellette vagyok mindig, adom Neki a kifogyhatatlan Réka energiát!!! Mert tudjátok! A Szeretet ETET! Eteti a testet és a lelket egyaránt!”

– írta Rubint Réka.

Schobert Norbinak mostantól stresszmentes (vagy legalábbis kevesebb feszültséggel járó) életre van szüksége, ugyanis elég valószínű, hogy csúnyán túlhajtotta magát az utóbbi időszakban, és emiatt lett rosszul – de nem kell aggódni, Rubint Réka jó eséllyel majd úgyis odafigyel rá, hogy ne kelljen ismét átélnie a családnak egy ilyen szörnyűséget.

Itt lehet megtekinteni Rubint Réka posztját:

Borítókép: Rubint Réka / youtube.com/Élet&Stílus magazin (screenshot)