Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Rúzsa Magdi visszavonul – Ez áll a döntés hátterében!

Rúzsa Magdi visszavonul – Ez áll a döntés hátterében!

Színes

Rúzsa Magdi visszavonul – Ez áll a döntés hátterében!

Színes

Baranyecz János 10:10

Komoly elhatározásra jutott Rúzsa Magdi, ugyanis a szeptemberi koncertek után visszavonul – rögtön három oka is van rá, hogy miért.

Szinte az egész ország együtt örült Rúzsa Magdival, mikor múlt héten kiderült, hogy a népszerű énekesnő terhes, ráadásul egyből hármas ikreket vár. Ez nagyon ritka, főleg első várandósságnál, így a híresség extra odafigyeléssel szeretne felkészülni az új családtagok várva várt érkezésére – ezért most muszáj volt meghoznia egy nehéz döntést.

A Story magazin szerint Rúzsa Magdi még megtartja a szeptemberre tervezett fellépéseit, de utána visszavonul, ugyanis a születendő gyermekei biztonsága mindennél fontosabb számára.

Teljesen érthető az énekesnő elhatározása, hiszen egy koncert nagyon megterhelő lehet számára fizikailag és lelkileg is, így érdemes a következő időszakban elkerülnie minden stresszforrást, és csak arra koncentrálnia, hogy a picik egészségesek legyenek és szépen fejlődjenek.

Rúzsa Magdi már régóta várta, hogy teherbe essen, de a magazinnak annak idején elárulta, hogy egyáltalán nem erőltette a dolgot, mivel úgy volt vele, hogy a baba majd jön, amikor jönni akar:

„Bevallom, nem akarok görcsösen gyereket, a Jóisten kezébe helyezem, hogy mikor lesz babánk. Ami meg van írva, azt el fogom fogadni.”

Itt lehet megtekinteni a Story magazin videóját:

Borítókép: Rúzsa Magdi / youtube.com/TV2 Magyarország (screenshot)