promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kisebb káoszt okozott az ír elnök kutyája élő adásban - videó
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Újabb híres kutyatulajdonosnak gyűlt meg a baja négylábú kedvencével. Míg napokkal ezelőtt egy kanadai csatorna időjárás-jelentését zavarta meg egy eb, addig most az ír elnökkel tolt ki szőrős négylábúja.

Olykor még a legjobb nevelésben részesült kutyáknál is jön egy kis üzemzavar, ám ez esetben a lehető legrosszabbkor történt és nem mással, mint az ír elnök berni pásztorkutyájával.

Michael D. Higgins egy szomorú ügyben nyilatkozott, Tom Hickey-ről az egy nappal korábban elhunyt színészről emlékezett meg, méghozzá élő adásban. Az államfő mellett pedig ezekben a tragikus pillanatokban ott állt szeretett négylábúja, a hatalmas plüssmackó kinézetű berni pásztorkutya. Eddig még nem is lenne baj, de ami ezután következett, na arra senki nem számított.

A Misneach névre hallgató eb valószínűleg nem érezte át az ügy komolyságát és a nyilatkozat közben folyamatosan incselkedett gazdájával. Higgins azonban nem ma kezdte, elképesztő módon kezelte ezt a kellemetlen és egyben vicces helyzetet. Nem zökkent ki, nem hagyta abba, szépen végig mondta, amit akart és még arra is volt kapacitása, hogy a kutyájával foglalkozzon.

Talán még Tom Hickey is megmosolyogta volna, ha látja.

Sajnos a róla mondottakra nem sokan emlékeznek, a kutya ugyanis úgy elvitte a showt, hogy másra nem igen lehetett figyelni.

Valószínűleg Írország államfője sem tudott haragudni a mókás ebre, az eseményről készült videó ugyanis felkerült az elnök hivatalos TikTok oldalára, ami persze hatalmas nézettséget ért el, a többi tartalomhoz képest.

Forrás: TikTok/presidentirl

@presidentirl

President Michael D. Higgins giving a tv interview

original sound - President of Ireland

Látva a videót tényleg nem lehet rá haragudni, annyira édes ez a szőrmók, aki csupán egy kis figyelemre vágyott, amit így utólag meg is kapott.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás