promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Káromkodva osztotta ki a koszorúslány a menyasszonyt az esküvő napján
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Kihallgatott valamit, amit talán nem kellett volna, ezért kapta fel a vizet.

Koszorúslányok azokból szoktak lenni egy esküvőn, akik különösen szoros rokoni vagy baráti kapcsolatban állnak az ifjú párral. Éppen ezért ritkák az olyan esetek, amikor a menyasszony megorrol valamelyik „udvarhölgyére” – vagy fordítva.

A Redditen megosztott bejegyzés szerint viszont a közelmúltban éppen ez történt egy koszorúslánnyal, aki az esküvő előtti éjszakán keveredett perpatvarba az arával. A szállásként szolgáló hotel előtt álldogált, amikor véletlenül kihallgatta, hogy a menyasszony őt szapulja egy másik nő előtt.

A gondot az jelentette, hogy a koszorúslány pár héttel korábban ment férjhez, mégpedig egészen különleges körülmények közt, ezzel pedig – az új ara szerint – ellopták előlük a show-t, beárnyékolták vele az ő esküvőjüket.

A koszorúslány ezen úgy felpaprikázta magát, hogy egész éjjel a hallottakon őrlődött. Kora reggel aztán összepakolt, mert már egy csepp kedve sem volt részt venni az esküvőn. Magyarázatot nem adott, amiért később megkapta az új asszonykától, hogy tönkretette az esküvőjét, mert az egyik „koszorúsfiúnak” így nem jutott pár, ez pedig nagyon rosszul mutatott.

„Mi hat héttel korábban esküdtünk össze, a ceremónia óriási sikert aratott. Nem hagyományos öltözéket viseltünk, rajtam fekete menyasszonyi ruha volt, a férjem pedig fehér öltönyt hordott. Hat virágfüzéres kisgyerek kísért, és a sógornőm hozta a gyűrűket”

– árult el részleteket a koszorúslány a saját esküvőjéről, ami annyira felbosszantotta a másik menyasszonyt. Ráadásul a bulijuk a nagyszülők birtokán volt, a ruhákat a nő maga tervezte és varratta a saját vállalkozásában, szóval jóval olcsóbban kijöttek, ami szintén nem számított jó pontnak.

„Annyira feldühödtem a mocskolódásán, hogy otthagytam neki a hotelszoba asztalán a koszorúslány-szalagomat, aztán ráírtam egy cetlire, hogy ezt ragaszd oda, ahol nem süt a nap! B.szd meg!”

– ecsetelte a kiábrándult koszorúslány. Még azzal is kitolt az intrikus menyasszonnyal, hogy a koszorúslány-ruháját sem hagyta ott (azt ugyanis maga fizette), így beugrót sem találhattak a helyére.

Másnap a barátai kérésére talán visszatért volna, ha a menyasszony nyilvánosan bocsánatot kér tőle, ám ez nem történt meg. A két nő azóta sem beszélt egymással, pedig ez talán nem olyan nagy félreértés, amely miatt véget kellene érnie a barátságuknak.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás