promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Merész volt az egykori Való Világ szereplő, és megmutatta a kisfiának a műsort
Borítókép:  LifeTV
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Anno mindenki azt figyelte, hogy mi fog kisülni VV Ági és VV Leo kapcsolatából.

Messzire kell mennünk az időben, mivel Szögeczki Ági anno még a Való Világ harmadik szériájában tűnt fel. Akkor még mindenki VV Ágiként ismerte, akinek szüntelenül udvarolt VV Leo. Utóbbit most a TV2 Totem című műsorában lehet látni.

Szögeczki Ági nyilván nem bánta meg, hogy szerepelt a műsorban, mivel emiatt lett híres, de sokat kellett harcolnia azért, hogy ne VV Ági néven emlegessék.

Az egykori szereplő bevállalta azt is, hogy megmutassa a műsort a gyerekének.

„Szerettem volna tenni és dolgozni azért, hogy a VV jelző lekerüljön a nevem elől. Tény, hogy így lettem ismert az egész ország előtt, de ez 17 évvel ezelőtt történt, én is más voltam. Ma már Szögeczki Ágiként emlegetnek. Amikor tavaly megismételték a sorozatot, megmutattam a kisfiamnak, ez volt anya, így került be a tévébe. Meglepődött, de gyerekszemmel nézte, és azt mondta, anya, nagyon szép hosszú, barna hajad volt, de olyan, mintha nem is te lennél. Arra is rákérdezett, hogy tényleg szerelmes voltam-e Leóba”

- nyilatkozta a Borsnak az anyuka. Tény, hogy sokan anno csak azért ültek le a tévé elé, hogy megnézzék merre halad Ági és Leo kapcsolata.

Ági hozzátette, hogy először furcsa volt neki Leót látni a tévében. Attól még, hogy nem tartják kapcsolatot, mindig tisztelettel beszélnek egymásról. Szerinte az egykori párja nem változott semmit, és mindenben önmagát adja.

Szögeczki Ági arról is nyíltan beszélt régen, hogy nem bánta meg, amikor otthagyta a kisfia édesapját.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás