promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
VV10: az RTL szerint VV Virág és VV Dani nyerte a legemlékezetesebb szexjelenet-díjat – 18+
Borítókép:  RTL official
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Erős volt a mezőny, de számítani lehetett rá, hogy VV Virág és VV Dani fog nyerni.

Sokak nagy bánatára, vagy éppen örömére hétvégén véget ér a Való Világ 10. A finálé előtt még biztosan lesz egy kieső, szombaton pedig eldől, hogy ki nyeri a versenyt. Persze közben zajlanak bent az események, és VV Bálint valószínűleg örülni fog neki, hogy nemsokára megszabadulhat VV Vivi imádatától.

VV Virág és VV Dani kiesett a játékból, de így is történelmet írtak, mivel ők szexeltek a legtöbbet a képernyőn. Nehéz összeszámolni pontosan, hogy hányszor hancúroztak, de nekünk két rész kellett, hogy eleve csak az erről szóló cikkeket csokorba szedjük.

A szerkesztők most megpróbálták egy videóba beletenni a top 5 etye-petyét, de azért a végére odaírták, hogy ebbe benne vannak a maszatolások is. Hát, anno Digo és Gina csiklandozós kalandja valóban csak maszatolás volt, bár a fiú később bevallotta, hogy becsúsztak az ujjai a szentélybe. 

Az első helyezettel azonban nem tudunk vitatkozni, mert az tényleg pornós magasságokba emelt mindent, amikor Virág és Dani a nyugiszobában egymásnak estek. A póz, a hangok, a nyögések, minden aranyérmes.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás