promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Baukó Éva bevállalta: nedvesen, mindössze egy áttetsző fehér ingben mutatta meg óriási melleit a világnak – képek
Borítókép:  Baukó Éva / Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Élete eddigi legszexibb képeit rakta ki Baukó Éva, aki melltartó nélkül, csupán egy átázott fehér ingben pózolt a görög tengerparton.

A Való Világ egykori sztárja, Baukó Éva igazi botrányhősnő lett az utóbbi években, ugyanis semmiről, illetve senkiről sem fél kimondani fájdalmasan őszinte véleményét. Legutóbb például nagy port kavart, mikor kiszivárogtatta, hogy ki fogja nyerni az RTL Klub kaland-realityjét, a Survivort, utána pedig Sebestyén Balázzsal került komoly összetűzésbe.

Baukó Évának rengeteg rajongója van a kendőzetlen stílusa, és a vadító kinézete miatt, most pedig az utóbbival sikerült ismételten felhívnia magára a figyelmet: éppen Görögországban nyaral, ahol melltartó nélkül, mindössze egy nedves, áttetsző fehér ingben fotózták őt, így az egész világ megcsodálhatta hatalmas kebleit.

Kifejezetten bevállalós képeket készített a híresség, és ennek meg is lett a hatása, ugyanis máris több ezer ember kedvelte a fotókat, ráadásul csak úgy özönlenek rájuk a dicsérő, pozitív hozzászólások – ebből is kiderült, hogy nem kell Baukó Évának folyton botrányokba keverednie azért, hogy róla beszéljenek, hiszen néha az is elég, hogy villant egy nagyot.

Itt lehet megtekinteni Baukó Éva dögös képeit – persze csak saját felelősségre, mert bizonyos szempontból 18+-os tartalomról van szó:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás