promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Tóth Gabi mindenkit kiakasztott – Most nyilvánosan reagált a botrányra
Borítókép:  Tóth Gabi / Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Rengeteg negatív komment került törlésre Tóth Gabi legújabb klipjénél, ez pedig nagyon feldühítette az embereket – erre reagált most az énekesnő.

Nemrég jelent meg Tóth Gabi „Az én szívem” című, erősen népies hangzású dala, amihez természetesen egy magyar motívumokkal telezsúfolt klip is készült. A videó eléggé megosztotta a közönséget, hiszen sokak szerint az énekesnő csak megjátssza magát, és valójában egyáltalán nem olyan „ősanya”, mint amilyennek mutatkozik. Rengeteg beszólást kapott, de a kommenteket törölték, ez pedig egész nagy botrányt okozott.

Tóth Gabi most megosztotta követőivel, hogy a klip hatalmas siker lett, ugyanis mindössze 12 óra alatt máris 160 ezren nézték meg – ráadásul külön megköszönte a rengeteg szeretetet, és pozitív üzenetet, ez pedig ismét nagy felháborodást keltett, mivel a számtalan dislike után már a like/dislike mutatót is kiiktatták YouTube-on a videónál, hogy ott se látszódjon a támadások nyoma.

„Csak kár hogy a negatív kommenteket kitörlitek folyamatosan”

– írta a lehengerlő, 160 ezres megtekintés hírére egy kommentelő, majd kifejtette, hogy nem azért nézték meg sokan a klipet, mert olyan jó lenne, hanem azért, mert az emberek kíváncsiak voltak arra, hogy mennyire „adta el magát” Tóth Gabi.

Az énekesnő nyilvánosan válaszolt erre a hozzászólásra, de a reakciója nem szimpátiát, hanem inkább további támadásokat szült, hiszen egyesek szerint kifejezetten lekezelő stílusban írt – pedig a mondandójának amúgy volt értelme, ugyanis a negatív kommentek általában további negatív kommenteket eredményeznek, ami nem jó:

„Negativ kommentek… egyelek meg de tényleg! Segit valamit a negativ komment? Van értelme? Mesélj kérlek..”

Úgy tűnik, hogy az embereknek még idő kell, míg megszokják, hogy Tóth Gabi megváltozott, akármilyen indíttatásból is tette azt – addig is itt lehet megtekinteni a legújabb klipjét, hogy bárki el tudja dönteni, van-e alapja a helyenként egészen gusztustalan támadásoknak:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás