promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kitálalt a Survivor kiesője: „Nem bírtam tovább!”
Borítókép:  RTL Klub
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Bea kendőzetlenül elmondta a véleményét a csapattársairól, miután kiesett a Survivor-ből.

A Yucahu törzs a Törzsi Tanácson Beatrixet szavazta ki, aki már nem tudta elviselni az állandó feszültséget és vitákat a törzsön belül. A kiszavazása után Bea az RTL Klub kamerája előbb beszélt csapattársairól.

„A csapattársaimnak a konfliktuskezelése szerintem egyenlő a nullával. Nem bírják megbeszélni a problémákat, hiába próbáltam meg segíteni nekik abban, hogy rávilágítsak arra, hogy milyen opcióval lehetne ezt orvosolni. Azért is volt például az a kifakadásom, mert én előtte nem tudom hányszor ugyanazt körbe-körbe hallgattam, és egyszerűen nem bírtam már ezt tovább. Mindennél többre értékelem a harmóniát és a nyugalmat, főleg egy csapatmunkában. Én nem is nevezném már őket csapatnak, inkább egy brigád, akik összeálltak. Ne legyen igazam, de szerintem ők nem fognak tudni úgy közreműködni, ahogy kéne”

- fogalmazott Bea, akinek óriási megnyugvást hozott, hogy kijöhetett végre a szigetről.

Elmondása szerint úgy élte meg ezt a pár napot, mintha egy hónapot töltött volna Dominikán. A versenyző szerint biztosan jobban megtalálná a közös hangot a társaival a hétköznapi életben, de amikor össze vannak zárva egy szigeten, és számkivetettként kell hosszú ideig egymás mellett élniük, akkor már egyáltalán nem könnyű megőrizni a békét és a nyugalmat.

„A szigeten nem létezik komfortzóna. Se az alvás, se a tisztálkodás, se a női mivoltnak megfelelő higénikus környezet elég erőteljesen a megszokottól távol áll”

Bea az alábbi videóban arról is beszél, hogy miért éppen Bíborkára szavazott.

A következőkben a szerdai adás néhány kiemelt pillanatát nézhetitek meg.

Sabira nem tette zsebre, amit a törzstársaitól kapott...
A civilek értetlenül álltak a történtek előtt, miután Sabira nyitni kezdett Zsófi felé, akivel előző nap parázs vitát folytatott.

Gábor többet érez Bíborka iránt?
Gábor romantikus meglepetéssel készült Bíborka születésnapja alkalmából. Vajon több is kialakulhat a civil törzs két tagja között?

Váratlan fordulat az első Törzsi Tanácson
A Yucahu Törzsi Tanácsot tartott, az egyik játékos azonban mindenkit lesokkolt váratlan húzásával.

„Emberileg egy nagy nulla vagy!” - Óriási balhé a Yucahu törzsben
A Törzsi Tanács után elszabadultak az indulatok a civilek között.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás