promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Survivor: Tomit kiröhögte az apja, miután eltörte a karját és kiesett
Borítókép:  RTL Klub
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Az egyik játékos már a Survivor első napján súlyosan megsérült, és kiesett a versenyből.

Alig indult el a Survivor új évada, már az első adásban olyan súlyos sérülést szenvedett az egyik civil játékos, hogy kórházba kellett szállítani. Mint kiderült, Mészáros Tamásnak eltörött a keze, így nem folytathatja tovább a versenyt. Az alábbi videóban megnézhetitek, hogyan történt a baleset.

A műsor házigazdája, Joe másnap reggel látogatta meg a versenyzőt a kórházban, és közölte vele a rossz hírt. Érdeklődésére Tomi elmesélte, hogy  a baleset után hogyan telt az éjszakája. Elmondása szerint jót tett neki, hogy beszélhetett a párjával, és az édesapját is felhívta, aki kinevette őt.

„Kiröhögött, hogy mekkora balfék vagyok. Mondta, hogy igazi szerencsétlen vagyok, és gratulál hozzá. Mondta, hogy te szerencsétlen hülye, két évet erre vártál, és az első játéknál megsérülsz. Mindegy, azért izgult, meg minden, szerintem ezzel próbált megnyugtatni”

- magyarázta Tomi, akinek a helyét a Love Island győztese, Németh Zsófi fogja betölteni.

Az RTL Klub egy kimaradt jelenetet is közzétett az első adáshoz, amelyben a Huraca'n törzs tagjai az első estén a tábortűz körül ülve osztották meg egymással érzéseiket és motivációjukat, ami a Survivor felé terelte őket.

A keddi adás promójából az derül ki, hogy Németh Zsófit egy igazi negatív bombának tartják a csapattársai, és nem szimpatizálnak vele. Közben a celeb csapatban Nagy Alexandra komoly bajba sodorja a társait. A következő videóban exkluzív betekintést kaptok a Survivor keddi adásába.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás