promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Jennifer Lopez úgy nézett ki velencei útján, mintha mondjuk Tamina hercegnőt cosplayezné a Prince of Persiából
Borítókép:  Youtube
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Egészen káprázatosan csili-vili ruhaszettben tündökölt Jennifer Lopez egy velencei útja során, amelyről nekünk a Prince of Persia játékokból és főleg a filmből ismerős Tamina hercegnő jutott eszünkbe, amikor éppen jobb napokra kirittyentette magát.

Jennifer Lopez a múlt hétvégén az olaszországi Velencébe látogatott, lévén részt vett a Dolce&Gabbana itáliai luxusdivatház új kollekciójának bemutatóján. Az eseményre maga Lopez is olyan szettben érkezett, mintha a már kifutón pózolna, és egyből magára vonta a figyelmet az indiai hercegnőket idező, káprázatos, csili-vili ruhaszettjében.

A keleties, virágmintáktól tobzódó, agyonékszerezett ruha minket leginkább a Prince of Persiából ismert Tamina hercegnő (akit a filmes adaptációban Gemma Arterton alakított) ünnepi ruháira emlékeztetett, de ennyi virágmintával és bizsuval még az ő ruháit sem öntötték nyakon, szóval itt a hasonlat megbicsaklik.

Elmondhatjuk tehát, hogy az 52 éves JLO-nak sikerült még a távol-keleti, dúsgazdag hercegnőt is lepipálni ruhaszettjében, ami azért nem kis teljesítmény.

Ha már a Prince of Persia filmnél (illetve a filmeknél) és JLO-nál tartunk, érdemes megemlíteni, hogy a színésznő egy ideje eléggé eltűnt a nagyvászonról, inkább sorozatok terén aktívabb. Az IMDB tanúsága szerint viszont készülőfélben van 5 (!) filmje, bár ezek is kisebb költségvetésű alkotásoknak tűnnek.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás