promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Tóth Andi elmondta, milyen volt az ágyban Makranczi Zalánnal
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Tóth Andi és Makranczi Zalán szexjelenetének nagy visszhangja van.

Tóth Andi komoly szerepet kapott a Mintaapák 3. évadában. Az énekesnő korábban úgy írta le a karakterét, mint egy igazi bajkeverőt, egy érdekes gonoszt.

Andi figurája a napokban mutatkozott be a sorozatban, de rögtön elcsavarta az egyik főszereplő, Szabi fejét, akit Makranczi Zalán alakít. Az énekesnővel és a színésszel egy forró szexjelenetet vettek fel az egyik epizódhoz. A szóban forgó jelenetet az alábbi cikkben nézhetitek meg.

Andi kedd reggel a Mokka vendége volt, ahol többek között arról is kérdezték, hogy milyen volt egy ágyba bújni Makranczi Zalánnal.

„Főleg azért volt kellemetlen, mert igazából egy vadidegenen feküdtem. Az elsők között volt az a forgatás egyébként, szóval talán akkor láttam másodjára a Zalánt. Kicsit ijesztő volt és fura, de nyilván ez egy munka, tehát nyeltem egyet, és akkor oké, nyomjuk”

Tóth Andi elmondása szerint nagyon élvezte, hogy egy ilyen karakter bőrébe bújhatott, szerinte az ilyen típusú szerepek azok, amelyek igazán nagy kihívások elé állítanak egy színészt.

„Nagyon unalmas egy jót játszani, meg hát nem az az első gondolat, ha valaki a Tóth Andira gondol, hogy ez valószínűleg jót fog játszani”

- fogalmazott a műsorban az énekesnő, akit egy darabig még biztos a sorozatban láthatunk.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás