Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Kiderült, miért maradt el Majkáék nászútja

Kiderült, miért maradt el Majkáék nászútja

Színes

Kiderült, miért maradt el Majkáék nászútja

Színes

BV 10:50

Az álomesküvő megvolt, az álomnászút azonban egyelőre elmarad.

Augusztus 28-án Majka és Hajni férj és feleség lett, az álompár pedig nem mindennapi álomesküvő keretében mondta ki a boldogító igent. Már korábban több cikkben is beszámoltunk róla, hogy a sajtó munkatársai az esküvő előtt a sztárpár minden mozdulatát árgus kamerákkal figyelték.

Jelenlétük valószínűleg nem okozott nagy meglepetést, hiszen a lakodalomra csak úgy özönlöttek a hazai celebek: ott volt többek között Hajós András, Király Viktor, Pápai Joci és Nika is. Az ara pedig Billie Eilish Lovely című számára vonult be.

Megvolt a tökéletes esküvő, a tökéletes nászút azonban egyelőre elmarad.

A hírek szerint valószínűleg az év végére, vagy akár a jövő évre csúszhat a romantikus utazás.

„Peti nagyon szereti Amerikát, Las Vegas az egyik kedvenc városa, szinte biztos, hogy oda tervezik majd a mézes heteket. Hajni imád a tengerparton pihenni, napozni, olvasni, de a férje nem ilyen típus”

– nyilatkozta a Blikknek a pár egyik közeli barátja, hozzátéve:

„Amerikába most nem lehet beutazni a járványhelyzet miatt, ráadásul nem hiszem, hogy az iskolakezdéskor ne lennének otthon a gyerekekkel. Ezen felül pedig őszre már lekötött koncertjei vannak Petiéknek, utána pedig kezdődik a Sztárban sztár leszek! élő show-ja, ezért jó ideig nem tudnak elutazni. Lehet, hogy karácsony után mennének, de talán várnak a tervezéssel, hiszen ki tudja, hogy pár hónap múlva milyen lezárások lesznek” 

Borítókép: Profimedia

Legolvasottabb hírek

Legújabb galéria