promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Schobert Norbi megható üzenetet küldött a kórházból
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A fitneszguru a Facebook-oldalán jelentkezett egy rövid üzenettel.

Schobert Norbi augusztus 26-án került kórházba, miután rosszul lett a saját otthonában. Norbit mentőhelikopter szállította kórházba, ahonnan Réka azonnal jelentkezett is, hogy mindenkit megnyugtasson, férje állapota rövid időn belül stabilizálódott. A sajtót pedig arra kérte, hogy egyelőre ne hívogassák őket, amint van valami fejlemény, jelentkezni fognak.

Később a Bors azt is megtudta, hogy a fitneszguru a szokásos reggeli kutyasétáltatás után lett rosszul. Aztán az internet sűrűjében rengeteg pletya kapott szárnyra azzal kapcsolatban, hogy mi történhetett Norbival, a találgatásoknak végül Norbi édesanyja vetett véget, aki elmondta, hogy fiának

egy enyhe lefolyású sztrókja volt, de nem kellett műteni.

Norbi állapotáért nagyon sokan aggódnak, köztük Rácz Géza is, aki az utóbbi bő egy évben az egyik leglátványosabb fogyást produkálta Norbi mentoráltjai közül. Több mint száz kilót fogyott már, a cél pedig a mágiuks 70 kiló elérése. A fiú most a TV2 Mokka című műsorának vendége volt - írta meg a Blikk.

Géza többek között elmondta, hogy Norbi még a kórházban is inkább a fiú állapotáról érdeklődik, és minden másnap fel is hívja őt. Norbi a Facebook-oldalán megható üzenetet hagyott a műsor után mentoráltjának, mint írja:

"Te aranyos a Gézu! Én azért már 80 kg testsúlynak is boldog leszek! Norbi"

[[vid1]]

[[cikk1]]

A Rácz Gézával készült rövid beszélgetés megnézhető itt:

Később Réka is posztolt egyet az Instagramra, amelyben elmesélte, hogy mi történt velük az elmúlt pár napban, a poszt ide kattintva érhető el.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás