promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Schobert Norbi édesanyja véget vetett a pletykáknak! Ez volt a valódi oka fia váratlan rosszullétének
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Az elmúlt napokban rengeteg találgatás volt azzal kapcsolatban, hogy mitől került kórházba az ország legismertebb fitneszguruja. A pletykáknak édesanyja vetett véget, aki elárulta, mi is történt pontosan. 

Sokféle hír keringett a sajtóban Norbi állapotával kapcsolatban, akit két nappal ezelőtt mentőhelikopterrel szállítottak a kórházba, ugyanis váratlanul rosszul lett otthonukban. Állapota szerencsére stabil, ugyanakkor rengeteg pletyka kapott szárnyra az interneten – mindenki azt találgatta, mitől lehetett rosszul az üzletember. 

A legelterjedtebb nézet szerint Norbi egyszerűen túlhajtotta magát az utóbbi időben. Rengeteget edzett, tekintet nélkül a korára és műtött szívére. Több lap is arról számolt be tegnap, hogy a fitneszkirály kutyasétáltatás alatt, futás közben lett rosszul.

Nemrég azonban Norbi édesanyja véget vetett a találgatásoknak. 

„Túl van az életveszélyen, egy enyhe lefolyású sztrókja volt, nem kellett műteni.” 

– nyilatkozta a Blikknek az aggódó Judit asszony. 

„Csütörtökön találkoztunk, bent voltunk nála, nagyon örült nekem is és Rékának is. A gyerekekkel telefonon beszélt, nekik azt ígérte, hogy hamarosan találkoznak. Gyorsan fel fog épülni, mert óriási akaratereje van. Ha minden jól megy, a jövő héten hazaengedik. Most már mindenki megnyugodott, én is, mert jól van a gyermekem. Egykettőre kiteszik onnan a szűrét, ne heverésszen bent, várja otthon a családja” 

– tette hozzá az édesanya.

Norbi egyébként már rajongóinak is üzent a kórházból:

„Köszönöm, hogy törődtetek velem!” 

– írja a poszt alatt.

Mihamarabbi teljes felépülést kívánunk a sportembernek!

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás