promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A szőr is feláll a hátunkon attól, amit egy tiktokker fedezett fel - Videó
Borítókép:  Pixabay
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Rémisztő, szellemszektát fedezett fel egy TikTok felhasználó a Google Earthön. A nem mindennapi látványt pedig videóra is vette.

Ahogy a gomba nő ki a földből, úgy szaporodnak a különféle közösségi platformok. Míg néhány éve a Facebook jelentette a világ közepét, ma már bizony többek között TikTok lázban ég a világ. Ha esetleg így jobban rémlik, korábban ez a felület musically névet futott, ahol főleg tinédzserek tátogtak kedvenc dalaikra. A TikTok ezt bőven kinőtte és mára már nemcsak tizenévesek, de bizony felnőtt emberek is gyártanak rá ilyen- olyan tartalmakat.

Na de mi van akkor, ha egy ártalmatlannak induló szórakozásból sokkoló felfedezés válik?

Bizony így járt az egyik felhasználó is, aki nem hitt a szemének, amikor egy szellemszektát fedezett fel a sivatag közepén a Google Earthön.

Ezt pedig videóra is vette.

Ezen messziről, egy gabonakörhöz hasonlító alakzat látható, majd mikor a férfi ránagyít, ekkor jön a sokk. A fehér ruhába öltözött csuklyások egyike egy biciklit tol, míg a többiek alakzatba rendeződnek.

Végül kiderült, hogy a szellemszekta nem más, mint egy 1984-es, Death Valley-ben található művészeti alkotás, ami Az utolsó vacsorát ábrázolja modern formában.

Vajon, hogy jut valakinek eszébe, hogy az USA legnépszerűbb parkjában, amely egyébként gyönyörű sivatagi csodák területe, egy ilyen rémisztő alkotással sokkolja a kirándulókat.

A videót készítő Jason Cline-nak egyébként több rémisztő videója is van. Nemrég például olyan videót készített, amin az látható, mintha egy óriási kígyót ufók vinnének el.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás