promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Avril Lavigne, Opitz Barbi, és Gabriela Spanic mellei is felrobbantották az internetet
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Gyuricza Dóri és Demi Rose is főszereplő volt a héten a válogatásban. Mutatjuk a legtüzesebb villantásokat!

Avril Lavigne valóban a szemünk előtt nőtt fel, de nem sok mindent öregedett az első albuma óta. Az énekesnő nem nagyon szokta magát bikiniben megmutatni, de most megtette, a rajongók pedig imádták. Volt egy újoncunk is, Lukovics Tamara, aki szintén merész képeket szabadított rá a követőire.

Gabriela Spanic újra be akarta bizonyítani, hogy a mellei továbbra is az egyik legszebbek a világon. Meg fogtok lepődni, hogy mennyire bevállalós képeket tett fel az Instagramra. Az is ki fog derülni, hogy Violet Summersnek miért van 10 és félmillió követője.

Demi Rose sosem lustálkodik, szóval ismét rengeteg dögös képet kaptunk tőle. Azon már meg se kell lepődni, hogy a modell újra ledobta a bugyiját és a melltartóját. Emmy Russra közben azért figyeltünk fel, mert kiküldték egy plázából. Az indok: túl szexin volt felöltözve. A cikkben természetesen megnézhetitek, hogy milyen szettben volt.

A hetet Opitz Barbi valamint Gyuricza Dóra szexi fotóival zártuk. Utóbbi az új klipjét reklámozta (ez a kép sajnos utólag törölve lett, de már kicseréltük), míg utóbbi éppen nászúton van Rácz Jenővel. Aki egy kis szilikonos csodára vágyi, annak Yvonne Bar fogja kielégíteni a fantáziáját.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás