promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Gelencsér Tímea kimondta: ezért nincs párkapcsolata
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Az Exatlon Hungary csinos riporterének még saját magára sincs ideje.

Gelencsér Tímea évek óta először pihentek ki magát a nyáron. Miután véget ért az Exatlon Hungary harmadik évada, családjával és barátaival ment el vakációzni.

„Rövid utazásaim voltak csak, nem vágytam többre, mert az Exatlon Hungary több hónapos dominikai forgatása mindig megalapozza az évemet. Idén nyáron az volt a fontos, hogy a családommal és a barátaimmal legyek, akikre alig jut időm mostanában a sok munka miatt. Ennek ellenére ők sosem panaszkodnak vagy róják fel nekem, inkább támogatnak a karrierem építésében”

- nyilatkozta Tímea a Blikk-nek, aki nagyon sok időt és energiát öl bele a karrierépítésbe.

„Valóban intenzív három év van mögöttem. Kettős érzés van bennem emiatt, mert egyrészt nagyon szeretem csinálni, amit csinálok, imádok pörögni, másrészt iszonyatosan nagy teher ez belül. Folyamatosan meg kell felelnem, száztíz százalékot kell nyújtanom, mert ebben a szakmában elég egy apró hiba... Ráadásul hosszú távon kell a topon lenni, és ez nehéz. A külsőmet is formában kell tartanom a képernyő miatt, ezért sokat edzek és egészségesen táplálkozom”

Persze a kemény munkának is megvannak a hátulütői, Timinek emiatt nem marad ideje a magánéletére.

„Saját magamra sincs időm, így a magánéletemre sem. Már 27 éves vagyok, de az élet most hozta úgy, hogy megnyíltak előttem lehetőségek, én pedig az a típus vagyok, aki szeretne ezekkel élni. Egyszer biztosan benő a fejem lágya, lenyugszom én is, és a családalapítás lesz a fontosabb. Most a magánéletem szorul háttérbe, de ez idővel biztosan változik majd”

- mondta a riporter.

 
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás