promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Nagy Ferót nem érdekli a sok senkiházi, aki nyüszít a Kossuth-díja miatt
Borítókép:  MTI/Illyés Tibor
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Nagy Feró reagált a sok támadásra, amit a Kossuth-díja miatt kap.

A 75 éves zenészikon, Nagy Feró augusztus 20-án vehette át a márciusban neki ítélt Kossuth-díjat. A nemzet csótánya egyelőre a konyhájában tartja az elismerést, mert nem tud betelni a látványával, de hamarosan átkerül a stúdiójába, és a többi, számára fontos ereklye mellett kap helyet.

„Rendkívül megtisztelő számomra ez a díj. Szombaton a Tabánban volt koncertünk, megragadtam az alkalmat és a színpadon is megköszöntem az elismerést. Nagyon jó érzés volt, mert óriási tapsot és üdvrivalgást váltott ki az emberekből. Persze tudom, hogy vannak, akik nem ebbe a körbe tartoznak, és sírnak a Kossuth-díjam miatt, de nekik az a dolguk, hogy nyüszítsenek”

- nyilatkozott a Bors-nak Feró, aki tisztában van vele, hogy sokaknak nem tetszik, hogy Kossuth-díjat kapott, de az évek során már megtanulta, hogy nem kell a negatív megjegyzésekkel foglalkozni. Inkább azoknak szentel figyelmet, akik vele együtt örülnek.

„Ezek az emberek sem engem, sem a munkásságomat nem ismerik. Felületesen követték a pályámat, tudják, hogy létezem, egy balhés csávónak tartanak, és ennyi. Ma már ezen könnyedén túllépek, mindig azt kell megnézni ilyenkor, ki kritizál. Ha egy „senkiházi”, sikertelen személy mondja, engem nem érdekel. Ha mindezt egy igazán híres, és olyan ember kérdőjelezné meg, aki letett valamit az asztalra, lehet, hogy meghallgatnám, és elgondolkodnék azon, igaza lehet-e. Engem inkább politikai jellegű támadások érnek miatta, de meg sem hallom. Mindenkinek csak annyit tudok üzenni: Tessék utánam csinálni, írni kell 40-50 jó nótát, és más is megkaphatja. Hálát adok az Úristennek, hogy ezt elintézte nekem”

- fogalmazott a zenész, akibe nemrég Puzsér Róbert is könyörtelenül beleállt. Az éles nyelvű kritikus a transzvesztita produkciója miatt támadta Ferót, de természetesen a Kossuth-díj is szóba került.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás