promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Közeleg az időpont: Schumacher fia megtörte a csendet - azt is elmondta, hogy mit várhatunk az apja életéről szóló sorozattól
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Újabb információkat tudhatunk majd meg a legenda állapotáról.

Hamarosan elérkezik az időpont, amikor végre bemutatják Michael Schumacher életéről készült dokumentumfilm-sorozatot, amelyet majd a Netflixen láthatunk. A széria szeptember 15-től lesz elérhető. A sorozat majd a kezdetektől mutatja be a legenda életét, a régi barátok mellett a család is a kamerák elé áll, megszólal majd a felesége, Corinna, valamint gyerekei, Gina és Mick, illetve a testvére, Ralf is, aki hosszú éveken keresztül együtt is versenyzett Michaellel.

A sorozatban rengeteg, ritkán látható archív és családi felvételt is láthatunk majd, miközben a képkockákok megelevenedik majd Michael Schumacher fordulatokban gazdag élete.

Valószínűleg azonban több százezer embert a film kapcsán csak egyetlen kérdés érdekel, az, hogy mégis mi van a hétszeres világbajnokkal a 2013-ban elszenvedett baleset után? Hiszen az elmúlt 8 évben csak nagyon kevés információt kaphattunk az egykori pilóta állapotáról.

A család sokáig nem nyilatkozott a szériával kapcsolatban, de a legenda fia, Mick az elmúlt napokban megtörte a csendet, és elmondta, hogy igazán különlegesre sikerültek a vele készült felvételek, a sorozat pedig egyszerre lesz szívszorító és érzelmes.

A szériát amúgy eredetileg 2020-ban mutatták volna be, de a koronavírus-járvány miatt egy évet toltak a debüt időpontján. A film tehát szeptember 15-től lesz majd elérhető a Netflixen.

A legenda 2006-ban fejezte be a versenyzést a Ferrarinál, az utolsó interjú, amelyet rögzítettek is, 2013-ban készült Schumacherrel.

[[cikk2]] 

(via Bors, Daily Star)

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás