promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Dér Heni megvédte Nagy Ferót, de a topkommentelőket ő se tudja elhallgattatni
Borítókép:  MTI Fotó / Kovács Attila
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A legtöbb kommentelő szerint itt sosem lesz senkinek sem igaza.

Kemény kritikákkal illették a kommentelők Nagy Ferót, aki nem rég vehette át a Kossuth-díjat. Igazából a tophozzászólások többsége nem a gratulációra ment rá, hanem arra, hogy éles kritikát zúdítson a nemzet csótányára, meg hát azokra, akik díjazták.

„Amikor megérdemelte volna nem kapta meg, most hogy nem érdemli, megkapta, olyan viselkedésért, amiért megvetés jár nem díj..”

„Az első alkalommal kitüntetett 110 Kossuth-díjas között volt mellett Bajor Gizi színésznő, Fejér Lipót matematikus, az író Déry Tibor és Füst Milán, Kovács Margit keramikus, Lukács György filozófus és esztéta, Molnár Erik történész, Somlay Artúr színész és Szent-Györgyi Albert Nobel-díjas orvos, biokémikus. Posztumusz díjat kapott mások mellett Bartók Béla zeneszerző, Derkovits Gyula festő és József Attila költő." Kérdezném, hogy ezekhez a nevekhez hogy illeszkedik NagyFeró? Nagyon elcsúsztak az értékek.”

A többi hozzászólásból Varga Mihály Facebook oldalán lehet csemegézni.  

Nagy Feró természetesen elmondta a véleményét, hogy őt abszolút nem érdekli ki mit nyüszít, és büszkén vette át a díjat.

A „nemzet csótányát” végül Dér Heni védte meg, aki Tóth Gabira is kitért, aki Ferenc pápa miséje előtt fog énekelni.

„Mindenki másképp csinálja alapon ne fájjon már, hogy @tothgabi énekel a pápa előtt és az se fájjon, hogy @nagyferobeatrice Kossuth-díjat kapott!! Csináld utána, vagy ne csináld, szerintem inkább csak tiszteld!! Ne borulj ki a pedagógusra, mert igyekszik nevelni a gyereked.. Ne gyűlölködj azért, mert sok vagy kevés ruha van valakin a színpadon!! A színpad – ugyanúgy mint a színházban is – egy platform, nem a boltban találkozol az illetővel!!”

- írta a posztjában a celeb, aki szerint egyre nehezebb mosolyogni a mai világban.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás