promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Hátborzongató felvétel! Áll valaki a családi képeken, aki nem lehetne ott – fotó
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A Lancon család kirándulni indult, az események azonban rémületes fordulatot vettek.

A több mint 200 éves múltra visszatekintő Myrtles-ültetvényt Amerika egyik legkísértetiesebb helyének tartják. A Louisiana állambeli birtok híre messzire nyúlik, sokan látogatják meg a földet annak reményében, hogy valamiféle paranormális esemény tanúi lehetnek. 

Mint a legtöbben, aki részt vesznek a birtok körüli túrákon, a Lancon család is árgus szemekkel figyelte a környezetet, hátha valami különös eseményt észlelnek.

Miközben bejárták az ültetvényen álló kúria helyiségeit, az idegenvezető természetesen elmesélte nekik az Myrtles-birtok történetét, valamint a ház szobáiban lezajlott tragikus eseményeket. 

[[cikk1]] 

A szóbeszéd szerint összesen 10 gyilkosság történt ezen a földterületen, a jelenlegi tulajdonosok pedig úgy vélik, hogy legalább 12 szellem kísérti a házat.

A Lancon család becsületes „szellemvadász” famíliaként természetesen mindenütt fényképeket készített a ház körbejárása közben annak reményben, hogy talán valamiféle paranormális jelenséget is lencsevégre kaphatnak. Bár a turné során személyesen egyetlen szellemmel sem futottak össze, a család érdeklődve nézte át később a helyszínen készült fotókat – sajnos csalódniuk kellett. Rajtuk kívül senki sem volt látható a képeken.

[[cikk2]] 

Hazaérkezésük után a férj, Jamie Lancon azonban úgy döntött, hogy még egyszer átpörgeti a birtokon készült felvételeket, hátha észrevesz valamit, ami korábban elkerülte a figyelmét. 

Így is lett.

Az alábbi képen első ránézésre nincs semmi furcsa. A tükörben a Lancon család tagjai láthatóak: jobbra Jamie fia, George áll, ő készíti a képet. Méginkább jobbra az anya, Glenn Lancon látható barna kalapban, egészen balra pedig Jamie Lancon áll az ajtó közelében.


Forrás: popcrush.com / Jamie Lancon


Forrás: popcrush.com / Jamie Lancon​

A férj azt állítja, hogy rajtuk kívül senki sem volt a szobában, amikor ez a kép készült. Ha azonban ráközelítünk a fotóra, valami érdekes dologra figyelhetünk fel.

Mintha egy lány arca „lebegne” a fal mellett.

A jelenség láttán a családtagoknak rögtön eszükbe jutott a ház falán logó egyik festmény, amely egy korábbi tulajdonos, William Drew Winter tragikusan elhunyt lányát ábrázolja. 


Kate Winter hároméves korában, tífuszban hunyt el. Forrás: popcrush.com / Jamie Lancon

Ha ráközelítünk a Lanconék által látni vélt arcra, és mellé tesszük az elhunyt kislány, Kate Winter portréját, valóban látni lehet valamiféle hasonlóságot. 


Forrás: popcrush.com / Jamie Lancon

Hogy a család valóban a kislány szellemével találkozott-e, hogy mi az igazság, természetesen nem lehet tudni. Az azonban bizonyos, hogy a Myrtles-ültetvény egykori lakóiról rengeteg legenda született az évek során.

Valóban kísértet lakta lenne a ház?

Csak egy módon lehet megtudni. Ha valaha Louisianában jársz, tölts el egy éjszakát a birtokon!

[[cikk3]] 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás