Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Horrorisztikus fordulatot vett egy plüssmackó utazása a dublini állatkertben – videó

Horrorisztikus fordulatot vett egy plüssmackó utazása a dublini állatkertben – videó

Színes

Horrorisztikus fordulatot vett egy plüssmackó utazása a dublini állatkertben – videó

Színes

BV 07:37

A váratlan fordulatokban, felemelő pillanatokban és mélypontokban bővelkedő TikTok videó egy szeretett mackó drámai utazását rögzíti az állatkert majomházában.

Miután észrevette a vízbe eső plüssmackót, a dublini állatkert egyik orangután lakója a vízbe ugrott, és a nap hőseként kimentette a síró gyermek játékát, amely a kerítésen kerestül csúszott be a majomketrecbe. Az elképesztő mentőakció azonban váratlanul horrorisztikus fordulatot vett: 

az állat az egyik kilátópontra felkapaszkodva úgy döntött, közelebbről is megvizsgálja a furcsa tárgyat – így hát letépte a mackó végtagjait.

Az esetről felvétel is készült:

@lauz_7

Teddy adaventures ##dublinzoo ##fyp

original sound - Lauz_7

Az orangutánok egyébként köztudottan rendkívül vonzódnak a tárgyakhoz, eszközökhöz; a vadon élő példányok is rendszeresen használnak eszközöket. Állatkertekben jó megfigyelőképességük, intelligenciájuk, erejük és eszközhasználó képességük révén ők a legsikeresebb szökőművészek.

A videón is jól látható, hogy az állat először egy hosszú nádszállal próbálja kihalászni a játékot. Miután kimentette a vízből a macit, az orangután megcsókolja a játékot, mire a látogatók harsány nevetésbe törnek ki. Ekkor még nem tudják, mi lesz a történet végkifejlete.

Bár a gyereket természetesen nem lehet hibáztatni a játék elvesztéséért, az állatok ketrecébe kockázatos tárgyakat bedobni. 

Nemrégiben egy másik orangután például egy napszemüveget talált a fűben. Az állat először játszadozik a tárggyal, majd teljes erővel a bámészkodók felé hajítja.  

@minorcrimes

So I’m down a pair of sunglasses but up a very good story ##monke

original sound - Lola Testu

Borítókép: Profimedia