promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Puzsér Róbert könyörtelenül nekiment Hosszú Katinkának – Így még senkit sem alázott meg!
Borítókép:  Puzsér Róbert / youtube.com/Puzsér Róbert (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Puzsér Róbert elmondta véleményét Hosszú Katinkáról, és arról, hogy szerinte valójában miért nem kedvelik már annyian az idei olimpián leszereplő úszónőt.

Hosszú Katinka sokaknak csalódást okozott az idei olimpián szerzett eredményeivel, ezért rengeteg támadást kapott, és nagyon úgy tűnt, hogy elvesztette a szurkolók bizalmát. Az ország legkeményebb kritikusa, Puzsér Róbert most elárulta, hogy valószínűleg nem emiatt fordultak el tőle az emberek, hanem valami jóval komolyabb dolog van a háttérben.

„Mi lehet az oka annak, hogy újabban mégsem általános a rajongás a háromszoros olimpiai bajnoknő, Hosszú Katinka iránt? Nos, úgy vélem, elsősorban nem az, hogy úgy akadályozta meg két olimpián is Jakabos Zsuzsanna indulását 200 méteres pillangóúszásban, hogy ebben a számban ő maga sem állt rajtkőre. Azt sem hiszem, hogy főleg azért oszlott el az iránta táplált elragadtatás, mert a bajnoknő mindössze addig hangoztatta a Gyárfással meg a szövetséggel szemben intézett kritikáját, míg meg nem kapta a maga részét, és a médiatér máris annak a rendőrségi vizsgálatnak a részleteitől volt hangos, mely szerint bűncselekmény-e, hogy Hosszú Katinka cége ingyen használja a Duna Arénát. Még csak azt sem gondolom, hogy elsősorban azért lett vége a brand szárnyalásának, mert Hosszú Katinka olyan csúnyán elbánt az őt bajnokká tevő és az érte mindig kiálló Shane Tusuppal, hogy aztán bottal üthesse addigi eredményei nyomát. Persze nem csodálkoznék, ha valamennyi fent említett tényező játszott volna némi szerepet abban, hogy Katinka már nem igazán tűnik a magyarok kedvencének.

Meg vagyok győződve arról, hogy a Hosszú Katinka iránti tömeges ellenszenv leginkább annak eredménye, hogy az úszónő világ életében mértéktelen volt önmaga gátlástalan promóciójának és szemérmetlen fétisének terén. Érdemes ízlelgetni picit ezt a két szót: Iron Lady. Hosszú Katinka esetleg feltehetné magának a kérdést: Cristiano Ronaldo vajon miért nem nevezi magát Supermannek, Lionel Messi miért nem hivatkozik magára úgy, mint a Mágusra, és Szilágyi Áron miért hagyja meg Csisztu Zsuzsának, hogy Jedi lovagnak nevezze őt? Nos, azért, mert a fenti sportolók valamennyien jól tudják, hogy bármi ilyesmi csak akkor dicséret, ha más mondja róluk – ha azonban ők mondják magukról, az nem menőség, hanem kultúra nélküli arcoskodás és tömény szégyen.

Tagadhatatlan, hogy Hosszú Katinka nagy úszó, az önfelironladyzés azonban még egy olyan sportágban sem férne bele, ahol a világon tíz emberből akár csak egy meg bírja nevezni a bajnoknő bármelyik riválisát, vagy ahol a vashölgy honfitársainak legalább az ötöde tudja, hogy ezúttal kik nyertek olimpiai aranyat a hírneves bajnok számaiban. Így viszont az önhivatkozó brandfényezés nem pusztán arrogáns gesztus, de még szánalmas is. Mégsem pankrátor a hölgy”

– írta Puzsér Róbert a cikkében.

Hosszú Katinka állítólag nem érzi magát túl jól a tokiói olimpia óta, de Puzsér Róbert írását olvasva biztos, hogy csak rosszabb kedve lesz, hiszen nem csupán a teljesítményének ment neki, hanem annak is, amit képvisel, és ahogy a saját brandjét építi hosszú évek óta – de reménykedhetünk benne, hogy világklasszis úszónőnk hamarosan ismét hatalmas sikereket ér el, és nem engedi, hogy megtörjék őt a durva beszólások.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás