promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Demeter Alexandra megmutatta hatalmas melleit azoknak, akik tökéletesnek akarják őt látni
Borítókép:  Meglepetés
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Bochkor Gábor eltitkolt exe szerint nem kell minden képen tökéletesnek lennie, hiszen nem az. De azért kiposztolt egy mellvillantós képet.

Bochkor Gábor több, mint két évig élt boldog párkapcsolatban dr. Demeter Alexandrával, akit a Konyhafőnök VIP-ben és a Survivor-ben is láthattunk.

A csinos gyógyszerész korábban őszintén beszélt arról, hogy a rádiós műsorvezető visszaélt a szeretetével. Állítása szerint mindenki előtt letagadta őt.

„Letagadott mindenki előtt, ezzel azt az érzetet keltve bennem, hogy szégyell. Egyre több kétség gyötört, mégsem tudtam kilépni a kapcsolatból, mert szerettem. Utólag be kell látnom, megalkuvó voltam, háttérbe szorítva a saját igényeimet, meg akartam felelni az elvárásainak, ami természetesen lehetetlen volt. Válaszút elé állítottam, és ő az egyedüllétet választotta, így nekem lehetőségem nyílik egy egészséges, harmonikus párkapcsolat kialakítására"

- fogalmazott Alexandra, akinek Instagram-oldala telis-tele van pikáns fotókkal.

Persze a gyógyszerész szeret olyan képeket is megosztani, amin felvállalja magát olyannak, amilyen valójában, ám ez egyeseknek nem tetszik. Alexandra ezért ismét egy mellvillantós posztot rakott ki azok számára, akik tökéletesnek akarják őt látni.

„Kárpótlás azoknak, akik nemtetszésüket fejezték ki a tegnapi posztom kapcsán. Pedig bizony az a lány is én lennék, sőt…Nem hiszem, hogy minden képen tökéletesnek kéne lenni, hisz nem is vagyok az. Miért kelteném ennek látszatát? Szeretem a kocka vigyorom, mert örököltem, apukám le sem tagadhatna. Minél inkább kocka, annál inkàbb mutatja, hogy boldog vagyok ès jól van ez így”

- írta a bejegyzésében Alexandra, aki az alábbi képet mellékelte hozzá.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás