promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Ezzel a bombázóval volt együtt Bochkor Gábor éveken át
Borítókép:  Profimedia
Helyi Hírek
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Most kiderült a nagy titok. A műsorvezető több mint két éven át folytatott kapcsolatot dr. Demeter Alexandrával. - derítette ki a Blikk. A Survivor-ból és A Konyhafőnök VIP-ból ismert bombázó a lapnak nyilatkozott a különös kapcsolatról. 

 

 

A csinos gyógyszerész a Blikknek elárulta, hogy beleszeretett a nála 25 évvel idősebb Bochkor Gáborba, ám a műsorvezető sosem vállalta fel a kapcsolatukat. A rádiós három éve szakított Várkonyi Andreával és minden interjúban azt nyilatkozza, hogy szingli.

A lap most megkereste Alexandrát, aki minden részletet elárult a különös kapcsolatról. 

"Mindketten túl voltunk egy csalódáson, de sikerült visszahoznunk a csillogást a másik szemébe, működött köztünk a kémia, nagyon is"

- mondta a lapnak Demeter Alexandra, aki a Survivor után a Music FM vendége volt, ott figyeltek fel egymásra a műsorvezetővel.

"Szerelmes lettem, és ezzel egy érzelmi csapdába estem, amit megszenvedtem lelkileg, mert Gábor éveken át visszaélt a szeretetemmel. Sosem lepleztem le, hiába szenvedtem arról, hogy mindenki előtt letagad. Utólag visszagondolva, komikus az egész, szinte állandóan otthon voltunk és főzőcskéztünk, de mindig felmentettem magamban, és csak reménykedtem, hogy annyi hitegetés után egyszer tényleg vállalja a kapcsolatunkat "

- fedte fel Bochkor titkát a nő, aki leszögezve, hogy sosem a hírnévre vágyott, hiszen a munkájában sikeres, és saját egzisztenciával rendelkezik. 

 "Letagadott mindenki előtt, ezzel azt az érzetet keltve bennem, hogy szégyell. Egyre több kétség gyötört, mégsem tudtam kilépni a kapcsolatból, mert szerettem. Utólag be kell látnom, megalkuvó voltam, háttérbe szorítva a saját igényeimet, meg akartam felelni az elvárásainak, ami természetesen lehetetlen volt. Válaszút elé állítottam, és ő az egyedüllétet választotta, így nekem lehetőségem nyílik egy egészséges, harmonikus párkapcsolat kialakítására"

Az elmúlt két évben többször is felröppentek a pletykák, miszerint Gábor és Alexandra együtt vannak, de a Retro Rádió műsorvezetője minden alkalommal tagadott. A kérdés persze felmerül, hogy Bochkor miért nem vállalta fel a gyönyörű és okos nőt? A Blikk újra megkereste a rádióst, de továbbra is tagadja, hogy bármiféle kapcsolata lett volna Alexandrával. 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás