promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Így ismersz fel egy igazi nőcsábászt!
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Máris mutatjuk melyek azok a jelek, amit ha észre veszel egy pasin menekülj, mert feltételezhetően nem csak téged szédít.

A nők furcsán vannak összerakva. Normális pasira vágynak, miközben az igazi rosszfiúktól vesztik el az agyukat.  Gondoljunk csak James Bondra, aki nem a tartós kapcsolatok embere és gyakran játszadozik a nőkkel. De biztosak vagyunk benne, hogy ennek ellenére sok hölgy szeretett volna egyszer egy Bond lány helyében lenni.

Casanovat pedig senkinek sem kell bemutatni, a hódítás mestere volt, talán ő volt a nőcsábászok őse. Ha egy férfi viselkedésén a következőket tapasztalod, akkor nagy valószínűséggel neked is egy igazi csajozóművésszel van dolgod.

Egy igazi hódító nem híve a tartós kapcsolatoknak, ő a hódítás területén rendelkezik ismeretekkel, céljuk pedig nem más, mint a kiszemelt áldozat elcsábítása. Nem köteleződik el, nem fél a viszonzatlan érzelmektől, így bátran lép oda bárkihez. Egyfajta pajzzsal védi magát a szerelemtől. Pontosan ez a magabiztosság teszi őket oly vonzóvá egy nő számára.

Egy igazi nőcsábász kedveli a spontán helyzeteket, sosem hagyja cserben a kiszemelt nőt, bármilyen játékba szívesen belemegy.

Egy igazi csábító nem fog nemet mondani, igazán tettre kész.

Még egy tulajdonság, ami mágnesként vonzza a nőket.

Abszolút nem félnek a kudarctól, sőt nem is hiszik, hogy őket visszautasítják. Ha mégis, nem töprengenek, hamar túllépnek. Úgy viselkednek mintha mindig gondtalanok lennének. Emellett nagyon nyíltak, könnyen ismernek meg új embereket, bármiről tudnak csevegni.

Forrás: Profimedia

A csábítás nekik egy sport, egy izgalmas hobbi.

Nem törekednek az érzelmi biztonságra, sőt egyenes unalmas nekik az effajta elkötelezettség.

Ha netán megtörténik a csoda és párba állnak, az első adandó problémánál lelécelnek. Nem véletlenül olyan gondtalanok és stresszmentesek.

A hosszú évek alatt pedig ezeket a tulajdonságokat olyan professzionálisra fejlesztik, hogy látszólag ők a tökéletes férfiak, egy ilyen kaland azonban gyakran sírással végződik.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás