promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Majka nehéz helyzetbe került, fájdalmas döntést kellett hoznia
Borítókép:  Majka / Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Majkának muszáj volt a csapata érdekében meghoznia egy olyan döntést, ami rengeteg ember életére volt nagy hatással.

Majka és Curtis nemrég tripla teltházas koncertet adtak a Budapest Parkban, ahol esténként nagyjából 12 ezer ember tombolt a zenéjükre. A fellépéseken Veres Mónika, azaz Nika is velük volt, akit a rajongók nagyon szeretnek, de sokan nem értették, hogy miért nem Kollányi Zsuzsi van a srácokkal, hiszen ő a banda énekesnője – legalábbis eddig az volt.

Kiderült, hogy Majkának nehéz döntést kellett hoznia, így Kollányi Zsuzsi kikerült a csapatból. A gyönyörű hangú előadó első gyermekének születése után 2019-ben arra készült, hogy visszatér Majkáékkal a színpadra, de a járvány közbeszólt, és mire újra elkezdődhettek volna a próbák, az énekesnő megint teherbe esett, majd ikreket szült – ezért fájdalmas szívvel, de kénytelenek voltak megválni tőle, hiszen így nehezen lehetett vele tervezni, és rengeteg ember munkája került veszélybe.

„A show-biznisz csak kívülről tűnik laza életnek, valójában rengeteg lemondással jár, fegyelmezett életvitelt követel, és a kiszámíthatóságra alapoz. Egy énekesnő, bármilyen szigorúan is hangzik, nem mehet el csak úgy szülni, hiszen az ő kiesése dominóként dönti romba a felépített, működő rendszert. Elmaradnak a bulik, nem kapnak fizetést azok, akik vele dolgoztak együtt, a technikusok, a zenészek... családok megélhetése került tehát veszélybe”

– nyilatkozta a Borsnak egy bennfentes.

A barátság állítólag megmaradt Kollányi Zsuzsi és Majkáék között, de jelenleg még kicsit hűvös a viszonyuk – még annak ellenére is, hogy teljesen érthető, miért kellett meghozni ezt a döntést.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás