Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Ragasztószalaggal rögzítették az üléséhez a „rosszalkodó” utast a repülőgépen – videó

Ragasztószalaggal rögzítették az üléséhez a „rosszalkodó” utast a repülőgépen – videó

Színes

Ragasztószalaggal rögzítették az üléséhez a „rosszalkodó” utast a repülőgépen – videó

Színes

BV 07:37

Mondjuk a „rosszalkodás” elég enyhe kifejezés a férfi viselkedésre. 

A 22 éves Maxwell Berry a Philadelphiából Miami felé tartó járaton akkora botrányt csapott, hogy az utasoknak erőszakkal kellett véget vetnie esztelen ámokfutásnak. A dolog odáig fajult, hogy ragasztószalaggal a székéhez kötözték a férfit, aki állítólag megütött egy légiutas-kísérőt, tapogatta a személyzet női tagjait, és levetett inggel flangált a fedélzeten. 

És ez még nem minden. 

A beszámolók szerint Berry két italt ivott meg a repülőgépen. Első, kiürült poharával az egyik stewardess hátát lapogatta, a második pohár tartalmát viszont véletlenül magára borította. Miután eláztatta az ingét, kiment a gép mellékhelyiségébe, ahonnan meztelen felsőtesttel, ing nélkül érkezett vissza.

Az egyik légiutas-kísérő ezután segíteni próbált neki, hogy új inget találjon a bőröndjéből – miközben Berry 15 percen át ing nélkül flangált a repülőgép fedélzetén, és állítólag a stewardessek mellét fogdosta.  

Végül az egyik férfi légiutas-kísérő elégelte meg a helyzetet. Odament, hogy leállítsa Berry-t aki azonban ütlegelni kezdte őt.

A helyzetet végül az utasok oldották meg, akik egy vastag ragasztószalaggal a székéhez kötözték az ámokfutót. Az eseményről felvétel is készült. 

Maxwell Berry-t egyébként a repülőút út után azonnal letartóztatták. 

Borítókép: Profimedia