promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Hajdú Péter nagyon kiakadt a gusztustalan vádak miatt: „Egyszerűen nem találok szavakat!!!”
Borítókép:  Hajdú Péter / youtube.com/LifeTV (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Sokak szerint hazugság, hogy Hajdú Péter elkapta a koronavírus delta variánsát, ez pedig nagyon feldühítette a műsorvezetőt.

Hajdú Péter nemrég egy pozitív COVID gyorstesztről rakott ki képet, és elárulta, hogy hiába kapott két oltást is a kedvesével együtt, mégis mindketten megfertőződtek a koronavírus delta variánsával. A kommentelők természetesen rögtön kifejezték sajnálatukat, és mihamarabbi gyógyulást kívántak nekik, de sok olyan ember is akadt, akik úgy gondolják, hogy a műsorvezető hazudott, és valójában nem beteg, csak a pénzért mondja ezt.

„Megdöbbenve olvasom azokat a kommenteket, hogy ez az egész csak egy vakcina-propaganda! Egyszerűen nem találok szavakat!!!”

– reagált Hajdú Péter a vádakra.

Ezek után a Blikk információi szerint a híresség élőben közvetítette a kedd óta tartó karanténból, ahogy megcsinál egy tesztet, hogy mindenkinek bebizonyítsa, tényleg elkapta a koronavírust. Az eredmény itt is pozitív volt, így a következőket mondta Hajdú Péter a kételkedőknek, illetve az igazságtalanul vádaskodóknak:

„Bárki, aki megvádol azzal, hogy ezt pénzért csinálom, az szégyellje magát! A két oltásnak köszönhetően nem kerültünk kórházba”.

Itt lehet megnézni Hajdú Péter posztját:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás