promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Návai Anikó megszólalt a kirúgása után, nem érti a botrányt körülötte
Borítókép:  IGN Hungary
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Návai Anikó szerint bűnbakot csináltak belőle.

A Promotions.hu is megírta, hogy Návai Anikót, a Hollywoodban élő külföldi újságírók szövetségének tagját egy plagizált interjú miatt kirúgták a Nők Lapjától. A cikkben egy interjú volt olvasható Scarlett Johanssonnal, de kiderült, hogy az újságíró más, korábbi anyagokból ollózta össze, és úgy adta el a lapnak.

Návai a 168 órának adott exkluzív interjút, ahol egyebek között arról beszélt, hogy szerinte az egész csak a HFPA ellen szól, és ő lett ennek a történetnek a bűnbakja.

„Értem a kritikákat. De ha az ember újságíró és van a fiókjában 18 interjú, amit Scarlett Johansonnel készített, amelyben benne van a színésznő egész élete, és minden szót ő mond, akkor miért baj, ha az újságíró ezt felhasználja? Ha egy újságírónak megtiltják, hogy a korábbi interjúiból dolgozzon, akkor megtiltják azt, hogy írjon. Mindenki használ korábbi interjúkat, ez bevett gyakorlat”

– fogalmazott a riporter, aki semmit se csinálna másként, ha újra elkészíthetné a botrányt kiváltó cikket.

„Miért kellene másképp csinálnom bármit? Miért baj az, hogy írtam egy interjút Scarlett Johanssonnal és segítettem a Fekete Özvegy magyarországi promócióját? Azt hiszem, korrektül jártam el, amikor elmentem a Disney-hez és megkértem, hogy segítsen. [...] „Scarlett Johansson rengetegszer nyilatkozott elismerően is a HFPA újságíróiról. Ezeket a nyilatkozatait szintén elő lehetne venni. Igaz viszont, hogy Scarlett Johansson soha nem kapott Golden Globe-ot, talán ez is közrejátszik a dologban”.

Návai azóta nem is tudott beszélni Scarlett Johanssonnal, mert a PR-osa nem engedi, pedig nagyon kíváncsi lenne rá, hogy a színésznő mit szól ahhoz, hogy az ő nevével játszanak. A riporter szerint ez egy sokkal mélyebb sztori, mint ami most mindenhol olvasható, és ez az egész elsősorban nem is róla szól.

„Fogást kellett találni a HFPA-n, valakit ki kellett csinálni. Ha most minden magazin azt mondja, nem akar többet Návai Anikóval dolgozni, akkor ez van. Nem tudok erre többet mondani”

– zárta a beszélgetés Návai.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás