promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Palik László lebukott! Ezzel a nővel csalja Cservenák Alexandrát?
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Palik Lászlót lefotózták egy másik nővel, aki bizony nem Cservenák Alexandra.

Miután külön utakra léptek, Marsi Anikó és Palik László is egy másik embernél találta meg újra a boldogságát. Míg a Tények műsorvezetője Szulák Andrea gyermekének édesapjával jött össze, az Exatlon Hungary vezetője a sport-reality 2. évadának Kihívójával, Cservenák Alexandrával esett szerelembe.

Bár az újdonsült pár egy tagja sem hajlandó nyilatkozni a kapcsolatukról, eddig úgy tűnt, jól megvannak egymással; még ha távkapcsolatban is.

Azonban a Bors egyik olvasója egy olyan fotót készített nemrég a Városligetben, ami sokmindent megváltoztathat. Palik Lászlót egy másik nő társaságában kapták lencsevégre, aki közel sem hasonlít Cservenák Alexandrára.

„Vasárnap délután a Városligetben sétáltam a barátnőimmel, amikor az egyik kávézó teraszán megláttam őket. Bevallom nagyon izgatott lettem, mert több újságban is olvastam, hogy Palik Lacinak új barátnője van, de senki nem tudta, hogy ki az. Jól érezték magukat, a lány nagyon odafigyelt Laci mondandójára, aki végig lezser volt. Egy biztos, nekem ez nem munkamegbeszélésnek tűnt, de ki tudja”

- nyilatkozta a Bors-nak a fotó készítője.

A lap természetesen megkereste Palik Lászlót, aki nem kívánt nyilatkozni a fotók kapcsán.


Fotó: Bors

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás