promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Felismerhetetlen lett Joaquin Phoenix! Mi történt a Joker sztárjával? – képek
Borítókép:  Joaquin Phoenix / Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Megint átalakult egy szerep kedvéért Joaquin Phoenix, de most olyan szinten, hogy egyenesen sokkolta a rajongóit.

Joaquin Phoenix többször is bebizonyította, hogy számára nem játék a színészkedés, hiszen a Joker című film miatt is drasztikusan lefogyott, hogy a lehető leghitelesebben formálja meg az ikonikus karaktert. Alakításáért Oscar-díjat kapott, most pedig újra egy igazán ígéretes alkotáson dolgozik, ami miatt ismét durván megváltoztatta a külsejét.

Jelenleg is forgatják Ari Aster (Örökség, Fehér éjszakák) Disappointment Blvd. című rémálom-komédiáját, ami egy több évtizeden átívelő történet lesz a világ egyik legsikeresebb üzletemberéről, akit Joaquin Phoenix testesít meg – de nem akárhogyan, ugyanis a figura tökéletes eljátszásának kedvéért felszedett pár kilót, és ősz hajra váltott, így alig lehet felismerni őt.

Még hatalmas a titkolózás a projekttel kapcsolatban, de mivel Joaquin Phoenix elég válogatós, így biztosak lehetünk benne, hogy a Disappointment Blvd. egy igazán különleges film lesz – főleg annak tudatában, hogy Ari Aster az eddigi mesterművei alapján remekül ért a feszültségkeltéshez, hangulatteremtéshez, és mindig határozott vízióval rendelkezik, szóval valószínűleg a népszerű színészből is ki fogja hozni a maximumot.

Íme Joaquin Phoenix megdöbbentő kinézete:


Kép: Joaquin Phoenix / Profimedia


Kép: Joaquin Phoenix / Profimedia

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás