promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Alekosz nyilvánosan üzent az exbarátnőjének – Nem lett jó vége
Borítókép:  Alekosz / youtube.com/LifeTV (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Alekosz felköszöntötte a szülinapos exbarátnőjét, de ami ez után történt, arra senki sem számított.

A Való Világ negyedik szériájának győztese, Alekosz mindig a figyelem középpontjában van, hiszen valószínűleg pizzát sem tudna úgy rendelni, hogy azzal ne akasszon ki valakit. A botrányhős nemrég egykori villatársával, Baukó Évával is keményen összerúgta a port, ráadásul kiderült, hogy annak idején még szerelmes is volt belé, szóval ez sem volt egy egyszerű eset.

Alekoszra hiába tekintenek páran igazi alfahímként, illetve a romantika koronázatlan királyaként, úgy tűnik, hogy még mindig nem találta meg az igazit, így szabad a szíve – de azért a jelek alapján még jó kapcsolatot ápol az exeivel, ugyanis nemrég egy kifejezetten bensőséges születésnapi köszöntőt rakott ki az egyiknek, mintha még mindig érezne iránta valamit.

„Boldog, Boldog, Boldog Szülinapot! Nehéz a boldogságtól búcsút venni, ma mégis könnyen megteszem. Ha majd a másik, kevésbé jó lesz, legfeljebb rád emlékezem. Nehéz a boldogságtól búcsút venni, lehet, hogy én meg sem teszem. Ki fogom várni, amíg csak eljössz, addig is rád emlékezem. Fülire”

– idézi Alekoszt a Blikk.

Viszont ezek után határozottan kellemetlenné (illetve egyesek szerint inkább kellemetlenebbé) vált a dolog, és szinte megfagyott a levegő, ugyanis egy kommentelő szóvá tette, hogy Alekoszt folyton elhagyják a hölgyek, és hogy ez vajon miért van így. Hamar érkezett a híresség meglepően visszafogott, de annál őszintébb reakciója:

„Szerintem nem én vagyok sem az első, sem pedig az utolsó a világ történelemben, aki szakított, vagy akivel szakítottak. Miért olyan furcsa ez”.

Ebben igaza van Alekosznak, de az is biztos, hogy kívülről nagyon úgy tűnik, hogy nem igazán van szerencséje a szerelemben – de ez lehet, hogy hamarosan megváltozik.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás