promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Miért él távkapcsolatban Palik László és Cservenák Alexandra?
Borítókép:  NLC
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Palik László és az Exatlon Hungary egykori versenyzője távkapcsolatban élnek, de állítólag nagyon boldogok.

Az egész országot megdöbbentette a hír, mikor kiderült, hogy Palik László az Exatlon Hungary egykori versenyzőjével jött össze. Rögtön el is indultak a találgatások, hogy ki rabolhatta el Marsi Anikó férjének szívét; a legtöbben Szabó Franciskára, Gelencsér Tímeára, és Cservenák Alexandrára tippeltek.

Azóta megerősítést nyert, hogy valóban a 2. évad dekoratív kihívója, a személyi edzőként dolgozó Alexandrával jött össze Palik, aki 30 évvel idősebb új szerelménél.

„Bár időnként úgy tűnt, mintha másként tekintenének egymásra, akkor még a nagy nyilvánosság és a kollégák is úgy tudták, Palik László boldog házasságban él. Persze, azóta kiderült, hogy ez nem igaz, és ugyan a Marsi Anikóval való szakítása csak alig néhány hete derült ki, a házasságuk már jó ideje romokban volt, így nem meglepő, hogy a műsorvezető kereste a boldogságot”

- nyilatkozta az Exatlon Hungary egyik stábtagja a Blikk-nek, akik a boldog távkapcsolatban élő párt is megkeresték, ám Palik László nem hajlandó válaszolni a portál kérdéseire, míg Alexandra folyamatosan lerázza őket.

„Nem egyszerű mostanában megoldani számukra, hogy találkozzanak, Alexandra ugyanis az elmúlt napokban Gyula mellett táboroztatott gyerekeket, egyébként meg Szegeden él, oda köti az edzői munkája és a számára nagyon fontos fogyatékkal élő testvére is ott van, így nem tudnak annyit találkozni. Laci pedig most, hogy szünidő van, próbál minden egyes percet a fiúkkal tölteni, ráadásul lassan elkezdődnek az újabb Exatlon-szezon előkészületei, így lesz dolga azzal is”

- mesélte az egyik közeli ismerősük.

Hogy mennyire lesz tartós Palikék kapcsolata, azt nem tudni, de Cservenák Alexandra Instagram-oldalán a követők folyamatosan kommentben várják a titkokat és a részleteket.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás