promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Nehéz döntés: Opitz Barbi óriási mellei, vagy a Balaton kéklő vize csábítóbb? – fotó
Borítókép:  Opitz Barbi / Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Opitz Barbi falatnyi fürdőruhában mutatta meg formás testét a Balatonnál, rögtön elaléltak a rajongói.

A mindössze 21 éves Opitz Barbi már ilyen fiatalon is hatalmas sikereket ért el, hiszen 2016-ban megnyerte az X-Faktort, tavaly pedig ő lett a Sztárban sztár különdíjasa. Folyamatosan ontja magából a slágereket, ráadásul a követőit is rendszeresen megajándékozza pár szexi fotóval, illetve videóval – szóval több fronton is mély nyomot hagy maga után a gyönyörű énekesnő.

Eljött a nyár, életbe léptek az enyhítések, Opitz Barbi pedig végre elkezdhetett aktívan koncertezni, de természetesen neki is jár a pihenés, ezért elugrott egy meseszép helyre, ahol nem akármilyen fotót készített: a képen aprócska bikiniben láthatjuk őt, miközben elképesztően szexi pózba vágja magát – és ha sikerül felülkerekednünk a csábító látványon, akkor észrevehetjük, hogy a háttérben ott van a Balaton is.

Mondani sem kell, hogy az énekesnő rajongóinak rögtön leesett az álluk kedvencük formás fürdőruhás testétől, így nem meglepő, hogy csak úgy záporoztak a dicsérő kommentek a poszthoz, ami máris több mint 10 ezer kedvelést szedett össze Instagramon.

Itt lehet megtekinteni Opitz Barbi dögös képét, ami rögtön felforrósítja a hangulatot:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás