promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kiderült, ki Palik László új szerelme
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Palik László az Exatlon Hungary egykori versenyzőjével jött össze.

Az egész országot megdöbbentette a hír, hogy Marsi Anikó 15 év házasság után válik Palik Lászlótól. Azóta kiderült, hogy a TV2 műsorvezetője hamar megtalálta újra a boldogságot, mégpedig Szulák Andrea gyermekének édesapja, Gábor mellett, és most a Blikk azt is megtudta, hogy Palik László is újra szerelmes.

Az 59 éves műsorvezető a munkájának köszönheti új szerelmét, ugyanis az Exatlon Hungary egyik korábbi versenyzője csavarta el Palik fejét, aki évtizedekkel fiatalabb nála.

„Mivel Palik László életében a sport nagyon fontos szerepet játszik, egyértelmű volt, hogy új kedvesének is a sport az egyik mozgatórugója. Ráadásul a hölgy nem csak sportos és dekoratív, hanem nagyon szeret segíteni is, jól bánik a gyerekkel, amely szintén alaptulajdonság Palik számára egy nőben. Már egy ideje együtt vannak, s Palik gyerekei is ismerik már”

– árulta el a Blikk informátora, aki szerint a fiatal nő nagyon jókor érkezett Palik László életébe, hogy átsegítse a tönkrement házassága okozta fájdalmon.

Hogy név szerint kiről van szó, azt nem tudni, és az sem derült ki egyelőre, hogy az Exatlon Hungary melyik évadának versenyzője lett Palik új szerelme, de valószínűleg a legutóbbi szezon egyik exatlonistájáról lehet szó.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás